Áthúzott horogkeresztet lehet viselni?
Egy nacinak gondolom, hogy szebb a nem áthúzott. :)
De tényleg nem tudom, hogy ezt is büntetik-e?
Mer végülis ott a hatalmi jelkép, de átvan húzva, vagyis az ellen vagyok.
sztem ne hordd. mi a fenének? amúgy sztem nem büntetnek, mert mégis ki az, aki meg merne büntetni egy áthúzott horogkeresztért? :D aki megbüntet az búcsúzhat a munkahelyétől az tuti. ja és persze címlapra is kerülne, az tuti
és az ilyesmit sztem nem kitűzni, hanem képviselni kell. azaz azt sem szeretem ha a másik tábor rak ki magára ilyesmit. az esze legyen a toppon, ne a ruházata. szóval ne rakd ki, inkább olvasgass utána, és ne csak az anti oldalakon, hanem a gonosznak beállított oldalt is. ne higgy el mindent amit mondanak(egyik táborban sem), hanem próbáld meg te magad eldönteni, hogy miben hiszel. lásd az összefüggéseket. de ha csak az egyik oldal halandzsáját hallod, akkor úgy nehéz
Azért hordanám, hogy lássák, hogy melyik oldalon állok úgymond. Rengeteg a paraszt, hülye cigány (itt a normálatlanokról beszélek), akik ha meglátnak egy térdig érő bakancsot, akkor egyből nácinak gondolnak. Közben ez nem így van.
Azt nem értem, hogy ha én mondjuk felvarnám ezt a jelképet a kabátomra, akkor mint az egyik választ adó is mondta: beletaposna a bakancsával a pofámba. Ezt így meg is értem, de mi van a White Poweres, birodalmi sasos pólójú srácokkkal? Őket miért nem basztatják a cigányok?
Erre választ pls.
Igen, megbüntetnek. Minek áthúzni egy régi indiai jelképet? azt csak mi használhatjuk, de te börtönbe mész, úgyhogy rajzolj valami eredeti ötletet, pl. cigányokat...
White Poweres, birodalmi sasos póló:(XD)
azért nem kötekszenek velük a cigányok, mert félnek tőlük, de ez annyira van így , hogy beleköthetnek a bátrabb cigányok. Én mondom ezt tapasztalatból, mert a barátom is verekedett velük és rajta is White Poweres, birodalmi sasos póló van...sőt ilyenkor pulcsi is van, az is White Poweres, birodalmi sasos pulóver XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!