Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Véda kapu előtt elütött...

Véda kapu előtt elütött kutyát vagy rókát vagy valamit kikerültem, de át kellett mennem a záróvonalon hozzá! Várhatom a büntetést?

Figyelt kérdés

2022. szept. 2. 22:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A véda kapu nem csak fényképét, hanem videót is rögzít. Ilyen esetben vissza szokták nézni, vagyis valószínűleg nem lesz büntetés.

Ha mégis, akkor fellebbezz.

2022. szept. 2. 23:12
 2/7 anonim ***** válasza:
34%
A Véda kapu a sebességtúllépésen kívül semmi mást nem figyel.
2022. szept. 3. 07:35
 3/7 anonim ***** válasza:

#2 ezt rosszul tudod, sok mindent néz:

- rendszámot

- záróvonal átlépését

- behajtási tilalmat

- piros lámpán átmenetet

- vasúti átjáróra vonatkozó előírások megtartását

- veszélyes árut szállító járműveket ellenőriz (ADR)

-buszsavra vonatkozó előírások megtartását

- forgalomszamláló funkció van benne

- forgalmi torlódást is néz, és bejelez ha dugó alakult ki valahol

2022. szept. 3. 10:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
...sőt, egy időben a biztonsági övet is nézte, csak azt nem sikerült jól megcsinálni, mert sokszor falsch mód bejelzett, vagy éppen nem vette észre (szélvédő tükröződés, ruha mintája miatt stb), úgyhogy ezt a funkciót kivették belőle pár éve
2022. szept. 3. 10:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

#3 Igen, a hivatalos "elmélet" tényleg az, hogy ezeket mind figyeli. Amikor felépítették ezeket a VÉDA kapukat, akkor igen, írtak róla.

Aztán nem sokkal később jöttek olyan hírek is, és közismertté vált, hogy igazából a valóságban a sebességhatáron kívül másra nem használják...

#2 voltam

2022. szept. 3. 10:22
 6/7 anonim ***** válasza:
73%
Ja, értem. Akkor hétfőn megmondom a főnöknek, hogy innentől én csak a sebességért küldöm a határozatokat, a többi csak legenda ugyebár ;)
2022. szept. 3. 10:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát köszi mindenkinek, most hétvégén azért a seggemben van a zabszem
2022. szept. 3. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!