Zaklatás az ha egy vegetáriánusnak mindennap rendelek egy húsos pizzát? (Előre kifizetettet)
Figyelt kérdés
2022. aug. 31. 16:15
11/23 A kérdező kommentje:
Gazdag lúzer vagyok
2022. aug. 31. 19:41
12/23 anonim válasza:
A gazdag lúzer extralúzer, mert még pénzel sem tud értelmes dolgot csinálni. De kívánom, hogy ez legyen életed legnagyobb öröme.
Vagy az, hogy ezt teszed, vagy az, hogy itt trollkodsz a gyakorin.
13/23 anonim válasza:
Csak én vettem észre, hogy már ebben a témában/kategóriában is egyre több a troll kérdés?!
14/23 anonim válasza:
"kiadtad az ő személyes adatait harmadik félnek engedély nélkül"
Akkor miért, ha csak a címet mondta meg, a hozzá tartozó nevet nem?
15/23 A kérdező kommentje:
12 mi masbol lesz szerinted valaki gazdag minthogy a pénzből értelmes dolgot csinál?
2022. szept. 1. 13:47
16/23 A kérdező kommentje:
14 de akkor nem találják meg. Amúgy ezt a bűncselekményt a futár cég is elköveti mikor kiadja a futárnak a nevét címét. Én legalábbis még egyszer sem engedélyeztem ezt senkinek se pizzarendeleskor
2022. szept. 1. 13:48
17/23 anonim válasza:
ma 13:47
pl. örököl, lop, zsarol... Egyébként szerintem csak egy csóró troll vagy, nincs semmid se, csak egy kis figyelemre és irigységre vágysz. :)
18/23 A kérdező kommentje:
Nagy összegben ne fogadj rá
2022. szept. 1. 14:57
19/23 anonim válasza:
Mifelénk nincs olyan étterem, ami ne kérdezne nevet a kiszállításhoz...
Egyébként mindegy, a lakcím is személyes adatnak minősül.
Te megadod a saját adataidat egy cégnek, ebben semmi illegális nincs. Te viszont nem adhatod meg MÁSVALAKI adatait egy cégnek.
20/23 A kérdező kommentje:
Akkor alvállalkozót nem alkalmazhat a futárcég kiszállításra?
2022. szept. 1. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!