Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ki hez lehetne ilyen esetben...

Ki hez lehetne ilyen esetben fordulni?

Figyelt kérdés
Hello! Pár napja fizettem be egy állítólagos csoportba, amit több hónapja figyelemmel követek. Ami egy Tippmix csoport, de kiderült hogy az egész egy nagy át verés és gondolom nem csak én dőltem be ennek a csalónak. Nem tudom hogy mihez van jogom és mihez nincs, hogy mi értelme feljelentést tegyek a rendőrségen! Már arra értem hogy azzal érek e valamit el. Nem a pénz ami nagyon idegesít amit ki csalt tőlem ez a féreg, hanem az hogy biztosan sok embert átfog még rajtam kívül is vágni csúnyán, és nem szeretném annyiban hagyni. Másoktól külföldi néven lévő számla számon csalt ki pénzt, de nem magyar nevén szereplő számla számot adott le gondolom véletlenül.

2022. aug. 30. 12:14
 1/8 A kérdező kommentje:
Azt szerettem volna írni hogy másoknak külföldi néven szereplő számla számot adott le. De nekem magyar néven szereplő számala számot adott le gondolom véletlenül.!!!
2022. aug. 30. 12:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Adott tippet?
2022. aug. 30. 12:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mit ígért és mit teljesített?
2022. aug. 30. 12:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Azt ígérte hogy fizetés után küld tippet nekem. De nem küldött semmit, sőt plussz pénzt kért!
2022. aug. 30. 23:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Legalább tippet küldhetett volna a hülye csaló.

Lehet hogy nem nyersz vele, de legalább kaptál tippet, és nem lehet reklamálni.

Ez még csalonak is gyökér.

2022. aug. 30. 23:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát igen. Nem kevés pénzt kért tőlem pár darab tippért. Olyan tippeket ígért hogy le zsírozott meccsek pontos véredményei. Ezért cserébe embereketől 400-500 eurót kér
2022. aug. 31. 10:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Tudom a nevét a számla számát és lakhelyét is a csalónak
2022. aug. 31. 10:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Mindenkeppen fel kell jelenteni!
2022. szept. 7. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!