Attól, hogy nem szabad "Cigány bűnözésről" beszélni akkor ugye nem is létezik? É B R E S Z T Ő! Magyarország!
Szerintem minden bűnözőt kéne büntetni, nem csak ezt vagy csak azt. Viszont keményen.
Arról nem a cigányok tehetnek, hogy sz-r a jogrendszerünk és egy csomó dolgot meg lehet úszni. NEM CSAK cigányoknak.
"Arról nem a cigányok tehetnek, hogy sz-r a jogrendszerünk és egy csomó dolgot meg lehet úszni."
de amit meg lehet úszni azt becsülettel el is követik
15:12-es
na hát erről beszéltem, csak jól le lettem pontozva érte
nekem mindegy lenne, hogy ki vitte el a cuccot, csak látnám rács mögött az arcát, ennyi
nem az érdekel, hogy cigány-e, hanem hogy elkapják és fizettessék meg a kárt + büntessék meg őket
Előző
amúgy ja, elég nagy a cigánybűnözés aránya ez kétségtelen
annyira fütyik az emberek, amik úgy értelmezik a cigánybűnözést, hogy az egyenlő azzal, hogy minden cigány bűnöző! nem!
csak vannak olyan bűnözési módszerek (uzsora, kertből való lopás, trükkös lopás-csalás, 80éves néni-bácsik megverése, megölése kegyetlen módon) amiket az esetek 99%-ban a kormosok követnek el.
ezt kéne már végre beismerni, és az 100 ft-os rablást is büntetni kíméletlenül!
Én nem akarok felébredni, hétvége van :)
A cigánybűnözéssel egyébként az a baj, hogy a sok mafla ember azt hiszi, hogy az összes cigány bűnöző. Ezt sugallja.
Még ha így is van, akkor is emberekről van szó.
Javaslom elolvasni legalább a második és a hetedik cikkelyt. Én magamra nézve kötelező érvényűnek ismerem el ezt a nyilatkozatot. Az, hogy más megsérti, még nem indok arra, hogy én is ezt tegyem.
Nem a szavakon kell filozofálni, hanem egy kalap alá venni a BŰNÖZÉST!
Tegye azt cigány, vagy nem cigány, gazdag vagy szegény,
zsidó vagy gój, FIDESZ vagy MSZP, ha a szándékosság megáll, kegyetlenül szankcionálni. Szívesebben látom az adóm elköltését börtönökre,(persze nem luxuskivitelben)
mint esztelen segélyezésre, amivel igyekszünk megfelelni
a világ elvárásának, egyúttal kitermelve a következő bűnöző generációt.
Bűnöztél? Bűnhődj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!