Létezik az, hogy vannak olyan politikai érdekek a világban melyek Magyarország pusztulását akarják?
Hallottam egy ismerősömtől,hogy vannak ilyen törekvések. Mert bizonyos csoportoknak az lenne az érdeke ha kis hazánk nem is léteznek. S mintha a mostani magyar kormány ezeket szolgálná ki.
Létezik ez?
"Felvásároljuk Manhattant, Magyarországot, Romániát és Lengyelországot."
Magyar felirattal ugyanez:
Honnan tudod, hogy az hangzott el, ami oda van írva? Tudsz héberül?
Persze, elképzelhető, hogy tényleg ezt mondta, de akár arról is beszélhetett, hogy befektetéseket eszközöltek az említett országokban. Vagy, az én hébertudásomtól, még azt is mondhatta, hogy ezen országok minden polgárának adnak egymillió dollárt. :)
21:45: Te eladnád a hazádat egymillió dollárért? Igen? Tényleg? És 10 forintért? Nem? Annyiért nem? Minek nézlek én téged? Nos. Azt megbeszéltük az első igennel. Csak az áron vitatkozunk.
Amikor azt mondom, hogy a magyar emberek önzőek, akkor pl ilyen megnyilvánulásokra gondolok, mint a "tökmindegy mi van, csak nekem legyen jó", illetve a "dögöljön meg a szomszéd tehene is". És pontosan ezért tudják kilóra megvenni az országot.
Nem eladásról volt szó, te majom, hanem egymillió dollár ajándékról, csak mert annyira szeretnek minket. :)
De téged eladnálak nekik 10 Ft-ért egy menetre, még a szappant is én adnám, amiért lehajolsz. Más hasznodat úgysem veszi a magyarság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!