Mennyire ciki szociális alapú TB-t igényelni?
Nem.
Ez pont olyan lenne, mint amikor az ember kotont vásárol, és az eladó nem tesz megjegyzést.
Bunkó dolog.
De ha mégis:kit érdekel?
Őszintén kérdezem.
Tedd azt amit én.
Vegyél fel "lakcím nélküli" státuszt, majd regisztrálj be a területi hajléktalan-ellátóba.
A csöveseknek alanyi jogon jár. XD
(lehet káromkodni)
Azért két diplomával nem akarok árufeltöltőnek menni ameddig nem muszáj. Hidd el keresek munkát, de amikor sorra jön az elutasítás.
Azért is fogadtam el az ilyen rövidtávú munkákat is korábban mert az is pénz volt és oda a végzettségem is kellett.
Hát rosszul esne bár köze nincs hozzá az biztos.
Olvasd már el ki számít közelinek le van írva a dokumentumban. A "saját" családod számít be. Bár tudom pisa tesztekben gyenge az ország.
Aki meg sérteget nagyobb öröme ne legyen. Eddig volt tb most ez van. Nem véletlen írják, ha épp nincs munkád igényeld meg.
De, sértegették, nem is akárhogyan. Csak azóta törölték a moderátorok a választ, azért nem látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!