Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mennyire ciki szociális alapú...

Mennyire ciki szociális alapú TB-t igényelni?

Figyelt kérdés
Szeretnék emiatt bemenni a kormányablakba, mert bizonytalan mikor találok végre állást. Azt viszont nem szeretném, hogy az ügyintéző kinevesse a helyzetem.
2022. aug. 14. 18:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Nem.

Ez pont olyan lenne, mint amikor az ember kotont vásárol, és az eladó nem tesz megjegyzést.

Bunkó dolog.

De ha mégis:kit érdekel?

Őszintén kérdezem.

2022. aug. 14. 20:37
 12/25 anonim ***** válasza:
33%

Tedd azt amit én.

Vegyél fel "lakcím nélküli" státuszt, majd regisztrálj be a területi hajléktalan-ellátóba.

A csöveseknek alanyi jogon jár. XD

(lehet káromkodni)

2022. aug. 14. 20:42
 13/25 A kérdező kommentje:

Azért két diplomával nem akarok árufeltöltőnek menni ameddig nem muszáj. Hidd el keresek munkát, de amikor sorra jön az elutasítás.

Azért is fogadtam el az ilyen rövidtávú munkákat is korábban mert az is pénz volt és oda a végzettségem is kellett.

Hát rosszul esne bár köze nincs hozzá az biztos.

2022. aug. 14. 20:43
 14/25 anonim ***** válasza:
Nincs miért szégyenkezned.Nyugi, neked ez nem jár, nem fogsz ilyet kapni.Az összes veled egy háztartásban élő jövedelmét megvizsgálják ilyenkor.
2022. aug. 14. 22:54
 15/25 A kérdező kommentje:
Nincs közeli hozzátartozóm, akiket a leirás annak jelölne meg.
2022. aug. 14. 23:13
 16/25 A kérdező kommentje:
Persze, ha megírod a szülők/testvér mióta közeli hozzátartozó a dokumentum szerint szívesen fogadom.
2022. aug. 15. 00:47
 17/25 anonim ***** válasza:
90%
#16 Most jól értem, hogy te a szüleiddel, testvéreiddel élsz és azt feltételezed, hogy ők nem a közeli hozzátartozóid?Azok.Figyelembe veszik az ő jövedelmüket, és gyakorlatilag olyan alacsony egy főre jutó jövedelmi határ van megadva, hogy senkinek nem jár ez a szociális tb, ha a vele egy háztartásban élő családtagok minimum minimálbért keresnek.
2022. aug. 15. 16:00
 18/25 A kérdező kommentje:

Olvasd már el ki számít közelinek le van írva a dokumentumban. A "saját" családod számít be. Bár tudom pisa tesztekben gyenge az ország.

Aki meg sérteget nagyobb öröme ne legyen. Eddig volt tb most ez van. Nem véletlen írják, ha épp nincs munkád igényeld meg.

2022. aug. 15. 16:59
 19/25 anonim ***** válasza:
41%
#18 Rendben, sok sikert! Rajtad kívül senki nem sérteget másokat, ráadásul te azokat sértegeted, akik megmondják neked az igazat.Na ez a gáz, nem a szociális tb.Mondjuk nekem mindig volt pénzem fizetni, de igaz, hogy nem is anyámékkal lakok.Na heló
2022. aug. 15. 17:28
 20/25 anonim ***** válasza:

De, sértegették, nem is akárhogyan. Csak azóta törölték a moderátorok a választ, azért nem látod.

2022. aug. 15. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!