A törvényszéktől kérhetem a nyilvános űlést?
A rablás bűntett és más büncselekmény miatt mint vádlott ma kaptam egy levelet a Gyulai Törvényszéktől. Ez nem az, hogy az ítélet elleni fellebbezés, mert az egy külön eljárás, az jelenleg is tart, abban volt nyilvános űlés és a bíró tàrgyalasra utalta az ügyet. Ez szimplán csak annyi, hogy a Békéscsabai Járásbíróság hozott egy végzést, hogy a nyomozóhatóság kiadta a sértetteknek a pénzt és fellebbezésnek van helye 8 napon belül. Törvényes határidőn belül fellebbeztem, miszerint a járásbíróság elszámolta és 870 forinttal több a kiutalás, mint amennyi a kár.
Fellebbezésembe beleírtam, hogy a bírósági iratokban 870 forinttal több van, meg a bírósági ügyirat szám alszáma nem 97, hanem 87. szám.
Emiatt a Békés Megyei Főügyészség indítványt tett, hogy a Gyulai Törvényszék bírálja el tanácsűlésen az az icike-picike hibát. A Gyulai Törvényszék meg ma értesítő végzést küldött nekem, hogy ez ügyben tanácsűlést tart, amely 2022. szeptember 08. napja.
A leírtak miatti elbírálás tehát tanácsűlésen lesz, de erre kérhetek nyilvános űlést? Hogy én el szeretnék utazni Gyulára és ott lenni az űlésen?
Ezt miért írtad le nekünk?
Mit szeretnél, mit csináljunk, üljünk be a tárgyalásodra, vagy mi?
Amúgy észre sem veszed Gyula, és az ilyen piszlicsáré fellebezéseid miatt fognak egy penészes, hugyos, 10 fős cellába rakni a c..nyokhoz.
Szóval lassan már nem marad olyan bíró, aki ne ismerné legalább a neved, papíron az ügyeidet.
És mindnek a bögyében vagy már.
Nem is rossz, nem is rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!