A törvényszéktől kérhetem a nyilvános űlést?
A rablás bűntett és más büncselekmény miatt mint vádlott ma kaptam egy levelet a Gyulai Törvényszéktől. Ez nem az, hogy az ítélet elleni fellebbezés, mert az egy külön eljárás, az jelenleg is tart, abban volt nyilvános űlés és a bíró tàrgyalasra utalta az ügyet. Ez szimplán csak annyi, hogy a Békéscsabai Járásbíróság hozott egy végzést, hogy a nyomozóhatóság kiadta a sértetteknek a pénzt és fellebbezésnek van helye 8 napon belül. Törvényes határidőn belül fellebbeztem, miszerint a járásbíróság elszámolta és 870 forinttal több a kiutalás, mint amennyi a kár.
Fellebbezésembe beleírtam, hogy a bírósági iratokban 870 forinttal több van, meg a bírósági ügyirat szám alszáma nem 97, hanem 87. szám.
Emiatt a Békés Megyei Főügyészség indítványt tett, hogy a Gyulai Törvényszék bírálja el tanácsűlésen az az icike-picike hibát. A Gyulai Törvényszék meg ma értesítő végzést küldött nekem, hogy ez ügyben tanácsűlést tart, amely 2022. szeptember 08. napja.
A leírtak miatti elbírálás tehát tanácsűlésen lesz, de erre kérhetek nyilvános űlést? Hogy én el szeretnék utazni Gyulára és ott lenni az űlésen?
Levike, bármit kérhetsz.
Kérdés, hogy kapsz-e.
És tanulj már meg helyesen írni, mégiscsak magyar az anyanyelved!
Lopj egy helyesírási szótárt, vagy kérlek ne írj ki több f*szságot!
Te most komolyan ezért a 870 Ft-ért sz@rozol?
Levike, te pitibb vagy, mint hittem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!