Mit tegyek, ha kiszolgáltatott helyzetben "erőszakoltak meg"?
Leírtam ingyen azt, amit a jogász mondani fog egy halom pénzért, mégis én vagyon a rossz...
Kerdezo,ha 16 alatt vagy,akkor sulyos bortonbuntetes jar erte szerintem az elkovetoknek.
Sot mar a video birtoklasaert is!!
Mese habbal...
1. Nem 16 a választóvonal, hanem 18.
2. Nem jár érte börtön, legalábbis gyakorlatban nem.
3. A birtoklás valóban bűncselekmény, de csak mert azt mondod, hogy XY-nak van rólad intim videója, még nem fogják XY telefonját és gépét átnézni. Bizonyítani kell, hogy tényleg van nála, amit csak akkor lehet ha az illető terjeszti, és valaki tanusítia, hogy XY-tól kapta a videót.
Mint írták nem vagyok jogász, de tudom hogyan működik egy nyomozás (és nem a filmekből).
Köszönöm szépen a kommenteket, sokat jelentettek, tényleg. Rengeteget gondolkodtam a dolgon és jobbnak látom nem lépni az ügyben egyelőre. Ha a videó továbbításra került volna, szerintem már visszajutott volna hozzám, vagy a barátaimhoz. Az pedig, hogy jobb lesz-e a lelkemnek így, azt még nem tudom. Mindig is úgy éltem, hogyha megdobtak kővel, kenyeret dobtam vissza, de talán most az egyszer érzem magamban a kisördögöt. Viszont nekem már az kisebb elégtétel, hogy nem igazán maradtak barátaik és többen akarják őket felpofozni (igen, nagyon is örülnék ennek :)) ). Azóta megnyugodtam, próbálok túllenni ezen. Most egy hete be vagyok zárkózva otthon, hétvégén elutaztam a vidéki nyaralónkba is egyedül, szóval jól esik egy kis nyugi. Következő héten pedig pszichológus. Sajnos én is úgy látom, hogy a mai világban kinevetnének a rendőrségen ezzel a sztorival, úgy, hogy semmivel sem tudnám bizonyítani. Viszont annyi bizonyítékot tudtam szerezni, hogy ki látta a videót, erről pedig írásos bizonyítékom is van. Nem tudom ez ér-e valamit.
Nyilván félek belevágni, őszintén senkinek sem mertem erről beszélni a családomon belül. Ha úgy vesszük elég befolyásos család is vagyunk, keresztbe lehetne nekik tenni itt ott, de egyelőre nagyon nem érzem, hogy készen állnék-e erre lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!