Mit tegyek, ha kiszolgáltatott helyzetben "erőszakoltak meg"?
Pl azért mert ha a kérdező ezzel a nagyon gyenge lábakon álló váddal pert indít, garantáltan veszíteni fog.
Utána viszont az elkövetők perelhetik a kérdezőt becsületsértés miatt, ami sajnos már bizonyítható.
2-3-4 (ahány elkövetőt megnevez az eredeti perben) becsületsértési per szerintem nem hiányzik senkinek.
10: te miért akarod lebeszélni a kérdezőt?
feljelentést tesz, elmond mindent, a rendőrök tanúként meghallgatják a társaság mindent tagját + azt, aki elmondta a kérdezőnek a dolgot, ha ő esetleg nem volt ott.
nyilván a nyomozónak van annyi rutinja, hogy átlássa a helyzetet (igaz lehet-e, amit a feljelenő mond, előjön-e ellenmondás a tanúk között, stb.) és adott esetben lehet indítványozni a telefonok átvizsgálását.
Itt van olyan aki legalább már bíróságon járt? Fáj olvasni ennyi sületlenséget.
Ismeretlen tettes ellen konkrétan 0% még az is, hogy kihallgatnak valakit, elvégre kit?
Tanúnak behívni a srácokat?
Ahányan vannak még azt is letagadják, hogy ott voltak.
Egyéb remek ötlet?
Ismeretlen tettes ellen még az is kevés lenne, ha a kérdezőhöz kerülne a videó.
Tudom, hogy nem vagyok túl népszerű a véleményemmel, és úgy tűnik mintha az elkövetőket pártolnám, pedig ez nincs így.
Annyi az egész, hogy voltam rendőr, tanultam jogot, szóval a leírtak alapján objektíven nem áll meg a vád.
Mint magán személy addig ütném az összes ilyen srácot amig mozognak, de sajnos a törvények nem mindig az áldozatot védik, többek közt ezért is hagytam ott a rendőrséget.
Próbálom megóvni a kérdezőt, mert ha pert indít azzal jelenleg csak veszíteni tud (pénzt mindenképp). Könnyű mondani, hogy "Jelentsd fel!" de sajnos ez nem ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!