Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen legàlis önvédelmi...

Milyen legàlis önvédelmi eszközök vannak?

Figyelt kérdés
Ezek közül melyik a legalkalmasabb egy nőnek?

2022. aug. 6. 18:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Vagy személyes kedvenceim ami talán kkve:

-sokkoló

-paprika spray

-sniccer

-sörös öveg

-Munkás bakancs

-Vas bakancs

2022. aug. 9. 03:16
 22/24 anonim ***** válasza:
0%

Kezdebe foghato alkoholtartalmu fujos dezodor. Vekony legyen h jol meg tudd fogni!!!

Vegyel bo fekete hosszukabatot vagy bo dzsekit. Dekoltazs rovid szoknyane legyen se semmi feltuno. Illetve ocska nagy szatyor legyen ,amibe ataskad teszed. Ha csoronak tunsz,senki se akar foglalkozni veled. :D Illetve nagy tomort szatyrokkal maszkalj,messzire elkerulnek,csak neh megkerd oket,h segitsenek cipelni.

2022. aug. 9. 03:59
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Én a kést csak azért nem ajánlom, mert ha te lekéseled a támadód, akkor ott nem lesz egyszerű majd a bíróságon bizonyítani, hogy te csak védekeztél. Majd a tanúk (azaz a haverjai a támadódnak) azt mondják, hogy belekötöttél és leszúrtad, aztán mész a börtönbe, pláne ha bele is hal esetleg.

Fújd le és fuss el, ezzel jársz a legjobban.

2022. aug. 10. 21:07
 24/24 kretens ***** válasza:
Én azt a trükköt szoktam alkalmazni hogy begyakoroltam jó pár mondatot héber nyelven és ha érzékelem már távolról és nem fogom tudni kikerülni hogy belém kössenek előkapom a telefonom és héberül fél hangosan imitálom mintha telefonálnák.Eddig bevált mindegy hogy milyen kissebbséghez tartoztak az épp aktuális kötekedők valahogy mindig meglepő elgondolkodó arckifejezéseket láttam és csendben kikerültek vagy odébb álltak.
2022. aug. 18. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!