Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Fel tudom jelenteni a közteren...

Fel tudom jelenteni a közteren zenélő énekest?

Figyelt kérdés
A Szél Kálmán téren próbál minden nap énekelni egy fiatalember, legtöbbször persze szomorú dalokat hogy levigyenek az életről, ráadásul teszi mind ezt véleményem szerint nagyon rosszul. Tehetek ellene valamit jogi úton?

2022. aug. 4. 14:19
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Állj inkább mellé és énekeljetek valami vidámat. Nem csoda, hogy az ilyen rosszindulatú, életről lejött emberek miatt pusztul a világ hamarosan.
2022. aug. 4. 14:25
 2/10 anonim válasza:
77%
Saját dolgaiddal foglalkozz, ne terheld a hatóságokat a rosszindulatoddal!
2022. aug. 4. 14:39
 3/10 anonim ***** válasza:
66%
Nem.
2022. aug. 4. 14:45
 4/10 A kérdező kommentje:
2. Nincs rosszindulatom. Sokszor jó kedvűen sétálgatok arra és nem tesz jót a kedvemnek és nem gondolom hogy bárki másnak se segítene.
2022. aug. 4. 14:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha koldul vele, akkor neki segít, mivel összeszed vele valami kis pénzt. Ebben az esetben meg teljesen érthető, hogy nem tudna azonosulni ilyen "boldogan ugrálok a napfényben" hangulatú zenékkel.
2022. aug. 4. 14:54
 6/10 Shaddark ***** válasza:
100%
Dobj be a kalapjába néhány húsz-ezrest, mindjárt átvált vidám nótákra ;)
2022. aug. 4. 15:26
 7/10 anonim ***** válasza:
67%
Halljátok? Nem tesz jót az Ő jókedvének...az ilyen még azt is feljelentené, aki csak fütyörészve elmegy mellette az utcán, mert még AZ is zavarná.
2022. aug. 4. 15:35
 8/10 anonim ***** válasza:
79%

Amikor a nyitót olvastam, azt hittem, az ablaka alatt zenélnek, az zavarja.

Döbbenetes, milyen rosszindulatú emberek vannak.

2022. aug. 4. 16:15
 9/10 anonim ***** válasza:
50%
Foglalkozz a magad dolgával, kölyök.
2022. aug. 4. 17:57
 10/10 anonim ***** válasza:
22%
Teljesen jogos a kérdésed, én sem szeretem az önkényes zajszennyezést. A járőröző rendőröket ráküldheted, talán lesz nála marihuána és attól ilyen idióta és akkor egy időre eltüntetik.
2022. aug. 4. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!