Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ilyen bírót miért alkalmaznak...

Ilyen bírót miért alkalmaznak a bíróságon?

Figyelt kérdés

Ebben a videóban a bíróról nem tudom, hogy valami beteg ember lehet, vagy miért ilyen. Soha nem láttam még ilyet.

Az utolsó szó jogán miközben a vádlott beszélt a 6:09, 6:26 -nál furán bólogatott, majd a 6:45-nél széthúzza a száját. Az ítélet kimondása előtt a 6:55-nél furán nézeget felfelé, majd amikor mondja, hogy "Ezért őt a bíróság" és a "20 év szabadságvesztésre ítéli" sok időt kihagy, 7:13-nál, közben furán nézeget felfelé jobbra-balra. Ez mi miatt van?

Ilyen bírót miért alkalmaznak?

2022. aug. 1. 19:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Ez a videó amúgy 3 éves. Azóta nem volt jogerős vajon? Nincs róla hír mit kapott másodfokon a nő.

Google is csak az első fokot írja, kerestem, nem találtam semmit a másodfokról. Lehet azért mert valóban felmenthették?? Azért fellebbezett az ügyvéd.

2022. aug. 1. 21:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Azért tart szünetet a 20 év kimondása előtt, mert közben gépelik, amit mond (ez hallatszik), és megvárja, amíg a gépíró utoléri őt, hogy ezt véletlenül se írja le rosszul, hisz ez a legfontosabb információ az egész ítéletben.
2022. aug. 2. 01:22
 13/16 anonim ***** válasza:

Semmi baj nincs ezzel a bíróval.

Ezzel a szokásos rizsázós-okoskodós kérdéssel van.

2022. aug. 3. 16:23
 14/16 A kérdező kommentje:
Miért? Rá kell nézni. Szerintem nem százas a bíró. Az a baj, hogy végig kellett volna nézzétek az egész videót.
2022. aug. 3. 16:40
 15/16 anonim ***** válasza:

Te a gyilkosnak valami barátja vagy rokona vagy?

Egy teljesen korrekt bíró egy teljesen korrekt eljárás végén, egy kellően szigorú ítéletet szab ki egy elvetemült gyilkosra.

A gyilkos mentségére te sem tudsz mondani semmit, ezért megpróbálod hitelteleníteni a bírót.

2022. aug. 3. 21:15
 16/16 A kérdező kommentje:

#15 Dehogy védem a gyilkost, természetesen megvetem, de attól függetlenül lehet a bíró beteg.

Te is beteg vagy, ha neked 20 év szigorú ítélet. Ha nem zárják ki feltételesből 10 évet űl csak. Ha kizárják, akkor se súlyos az ítélet.

Életfogytig terjedőt kellett volna kiszabni rá 40, hogy leghamarabb 40 év múlva szabaduljon.

20 év szigorú ítèlet...😂 Ne haragudj de ezen még mindig nevetek.

Gyilkosról van szó.

2022. aug. 3. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!