Feltörték a fiókjaimat. Tehetek feljelentést?
Figyelt kérdés
Nemrég letöltöttem a számítógépemre egy alkalmazást, mint kiderült, rosszindulatú volt. Az összes fiókomat megpróbálták feltörni. Először a google fiókommal próbálkoztak, de mivel a youtube csatornám bevételszerzése miatt be van kapcsolva a 2 lépcsős azonosítás, ezért nem sikerült nekik. Aztán a facebookommal próbálkoztak ahhol hirdetéseket hoztak létre (ezeket természetesen töröltem), itt megnéztem a bejelentkezett eszközöket, és mint kiderült, Ukrajnából törték fel. Az eszközt letiltottam. Majd az instagram oldalammal bekövettek 300 embert, ezeket kikövettem, majd bekapcsoltam a 2 lépcsős azonosítást. A twitter fiókomra meg kitettek 2 bejegyzést, de a twitter felfüggesztette a fiókom, így nem tudok vele jelenleg semmit se csinálni, de írtam a twitternek. Aztán most meg a többi google fiókom feltörésével is próbálkoznak. A kérdésem az lenne, hogy a rendőrségen feljelentést tehetek? És ha igen, akkor hogy intézik el, mert mint mondtam, Ukrajnából törték fel.2022. júl. 25. 16:49
1/5 anonim válasza:
Nem tehetsz semmit,. mivel Te magad voltál figyelmetlen.
2/5 Ypszilon1980 válasza:
Facebookon is van kétlépcsős hitelesítés.
4/5 anonim válasza:
Hát ha ukrajnából törték fel, akkor az gáz. Az ukránok most szentek, ők most bármit tesznek, csak jófiúk lehetnek, nem szabad őket bántani, mert rögtön rasszista putyinbarát leszel.
5/5 anonim válasza:
Proxyról, VPN-ről biztosan hallottál. Bárhol lehet a világon az elkövető. Én nem szoktam fiókokat lopni, de ha akarom valahová úgy jelentkezek be, mintha Dél-Koreában lennék, a következő percben úgy mintha Alaszkából interneteznék. Még ha akarnának sem tudnak utánajárni hogy pontosan ki és hol nyúlta le a fiókjaidat. Még az is lehet, hogy egy másik magyar volt, lehet, hogy a szomszédod, aki proxyzik, vagy VPNezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!