Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kórházban szabad kamerázni?

Kórházban szabad kamerázni?

Figyelt kérdés
Ha valamilyen atrocitás és készül róla videó/hang felvétel azt fel lehet használni bizonyítékként úgy tudom.

2022. júl. 21. 08:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha megpróbálsz kamerázni a tiltás ellenére, akkor viszont szinte biztos, hogy "atrocitás" fog érni.
2022. júl. 21. 10:09
 12/16 anonim ***** válasza:

Ez a videó kevés. Látni ugyan a széttépett papirokat, de az, hogy elhangzik, hogy az orvos tépte szét, még nem bizonyítja, hogy tényleg az orvos tépte szét. Az, hogy elhagzik, hogy az orvos hazudik, még nem bizonyítja, hogy tényleg hazudik.

Elhiszem, hogy le büdös cigányozott, amire nincs mentség, ennek ellenére engem nagyon érdekel, hogy mit csináltál, amivel ennyire felidegesítetted, hogy ilyet mondott, amire mégegyszer mondom, nincs mentség. Hogy dobtad elé a papirjaidat, és miért úgy dobtad elé?

Az is elhangzik a videón, hogy olyan vizsgálatok vannak a széttépett papirokon, amik meg sem történtek. Megint csak, az hogy elangzik, nem bizonyítja, hogy tényleg így van.

"Így nézek ki." Úgy néz ki vért vettek, nem szorítottad oda a tampont amit oda ragasztott a nővér, ezért átázott. Ez semmi.

2022. júl. 21. 10:50
 13/16 anonim ***** válasza:

Mondjuk, simán elhiszem, hogy alá akarnak iratni olyan vizsgálatokat, amiket el se végeznek, van egy pontrendszer, ami alapján kapják a tb-től a lóvét.

Velem is volt ilyen jócskán. Lehet, hogyha ezt durva hangnemben megreklamálom, és egyből azzal gyanúsítom meg a dokit, hogy ellenem irányuló dolgot művel, rosszindulatúan cselekedett, mert cigány vagyok, stb. és nem csak egy kis szimpla áfa-csalás szintű dolgot látok az esetben, hanem egy kb. súlyos testi sértést, akkor tényleg elgurul a gyógyszere.

Hogy így néz ki a karod, annak ezer oka lehet:

nem ültél le nyugiban, nem szorítottad el, nem tartottad egy kicsit feljebb, lógattad, hadonásztál vele, ezerre vitted a vérnyomásodat.

2022. júl. 21. 11:17
 14/16 A kérdező kommentje:

Nem én vagyok a videóban, csak találtam a neten.:)

Azért linkeltem be ide mert szerintem jól szemlélteti, hogy néha milyen embertelenül bánnak a betegekkel a kórházakban. Persze az valóban nem derül ki belőle, hogy mi történt valójában. Mintha kicsit későn lett bekapcsolva az a kamera..:)

2022. júl. 21. 11:25
 15/16 anonim ***** válasza:

Valóban vannak durva esetek, ezt senki sem vitatja. Megjegyzem, hogy ennek jelentős része szerintem a kormány hibája. Ha az orvosok, ápolók meg lennének rendesen fizetve, akkor nem hagynák el a pályát ennyien, nem lennének ennyire leterhelve, kiégve, frusztráltak stb.

Velem is üvöltözött már doki mindenféle ok nélkül, pedig csak egy igazolást kértem teljesen megalapozottan, de nem akart adni, de aztán mivel kitartó voltam, és minden kifogásoló ürügyének is meg tudtam felelni, (korábban általa kiállított diagnózis, mert másét nem akarta elismerni) akkor is jött a hülyeségével, de végül megadta. Kint a folyosón meg kérdezték tőlem elszörnyedve, hogy mi volt ez bent, mert úgy ordított, hogy a folyosón is hallatszott csukott ajtón keresztül.

Szóval ha jól meg lennének fizetve, lenne elég eü-s dolgozó, normális munkakörülmények lennének, stb. akkor nem lennének idegbetegek maguk az orvosok is.

Persze lehet mondani, hogy akkor ne csinálja, aki nem bírja, de akkor ki csinálja majd szerinted? Lesz még itt romániai vagy albán eü-színvonal.

2022. júl. 21. 11:45
 16/16 anonim ***** válasza:

A TASZ feszegette ezt a kérdést.

A minisztérium meg bevallotta, hogy nincs semmiféle törvényi alapja a tiltásnak.

A kórház egyébként NEM közterület.

2022. júl. 21. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!