Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha külföldön vagyok (Dania,...

Ha külföldön vagyok (Dania, Svédország) és egy arab migráns arcoskodik vagy kötekedik és én megcsapkodom, akkor milyen büntetésre számíthatok?

Figyelt kérdés
Teszem azt bekóstolnak vagy keménykednek én pedig szétütöm egy-kettö fejet.

2022. júl. 20. 20:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
69%
10-es Látom életedben nem hagytad még el a zsákfaludat. Teljesen fals hiedelmeid vannak a migránsokkal kapcsolatban.
2022. júl. 20. 20:23
 12/20 anonim ***** válasza:
69%
Kedves #10. Néha kapcsolj el az m1 híradóról.
2022. júl. 20. 20:28
 13/20 anonim ***** válasza:
68%
Migráns ütne migránst, úgy kezelnék. Odakint te sem vagy több.
2022. júl. 20. 20:46
 14/20 anonim ***** válasza:
81%

A svéd törvény szerint hat hónaptól két évig terjedő börtönbüntetésre számíthatsz.

Ha csak kisebb testi sértés (pld egy pofon) akkor pénzbírság.

2022. júl. 21. 09:06
 15/20 anonim ***** válasza:
36%
Így van, kint te se vagy több, a nyugati meg a skandináv ugyanúgy lenéz, mint az arabot, feketét meg elkönyvelnek kelet-európainak. Én voltam kint Svédországban gyerekkomtól kezdve, kb. úgy kezelnek, mint egy darab kakit. Volt, hogy belefutottam olyanba, hogy verekedésbe fordult a dolog, mert a magyarok magyarul beszéltek a svéd gyereket meg idegesítette és nekik ment. Mondjuk mi is adtunk a pofájuknak az arabokkal, ha bedugták a képüket a mi telepünkre.
2022. júl. 22. 16:05
 16/20 anonim ***** válasza:
68%
#15 gratulálok
2022. júl. 22. 19:06
 17/20 anonim ***** válasza:
68%
16. Elhitted?
2022. júl. 22. 20:29
 18/20 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem egy részeg svéd előbb fog kint betalálni, mint egy arab. Stockholmban élek itt azért elég sok bevándorló van, soha de soha nem volt semmi atrocitás amit tapasztaltam volna. A kérdésed egyébként meg elég rasszistának tűnik, nem a bőrszín dönti el, hogy egy ember erőszakos vagy nem.
2022. júl. 22. 23:24
 19/20 anonim ***** válasza:
41%

#16, 17

Pedig így van, ha bemegy valaki a migránsokhoz és neghallják, hogy svédül beszél, akkor szétcsapják a fejét.

Ha megáll ott egy idegen kocsi, nem tudják, hogy kié, akkor feltörik, de minimum letörik a tükröt.

Én muszlim vagyok egyébként, félig bosnyák. Voltam javítóban ott, játszóház az egész, van playstation, xbox, tv, edzőterem, oktatnak, ha akarod, stb.

2022. júl. 23. 12:38
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
#19 Szerintem te életedben nem voltál Svédországban, egyébként meg nem a javítóból kell kiindulni
2022. júl. 24. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!