Ha külföldön vagyok (Dania, Svédország) és egy arab migráns arcoskodik vagy kötekedik és én megcsapkodom, akkor milyen büntetésre számíthatok?
Figyelt kérdés
Teszem azt bekóstolnak vagy keménykednek én pedig szétütöm egy-kettö fejet.2022. júl. 20. 20:12
11/20 anonim válasza:
10-es Látom életedben nem hagytad még el a zsákfaludat. Teljesen fals hiedelmeid vannak a migránsokkal kapcsolatban.
12/20 anonim válasza:
Kedves #10. Néha kapcsolj el az m1 híradóról.
13/20 anonim válasza:
Migráns ütne migránst, úgy kezelnék. Odakint te sem vagy több.
14/20 anonim válasza:
A svéd törvény szerint hat hónaptól két évig terjedő börtönbüntetésre számíthatsz.
Ha csak kisebb testi sértés (pld egy pofon) akkor pénzbírság.
15/20 anonim válasza:
Így van, kint te se vagy több, a nyugati meg a skandináv ugyanúgy lenéz, mint az arabot, feketét meg elkönyvelnek kelet-európainak. Én voltam kint Svédországban gyerekkomtól kezdve, kb. úgy kezelnek, mint egy darab kakit. Volt, hogy belefutottam olyanba, hogy verekedésbe fordult a dolog, mert a magyarok magyarul beszéltek a svéd gyereket meg idegesítette és nekik ment. Mondjuk mi is adtunk a pofájuknak az arabokkal, ha bedugták a képüket a mi telepünkre.
18/20 anonim válasza:
Szerintem egy részeg svéd előbb fog kint betalálni, mint egy arab. Stockholmban élek itt azért elég sok bevándorló van, soha de soha nem volt semmi atrocitás amit tapasztaltam volna. A kérdésed egyébként meg elég rasszistának tűnik, nem a bőrszín dönti el, hogy egy ember erőszakos vagy nem.
19/20 anonim válasza:
#16, 17
Pedig így van, ha bemegy valaki a migránsokhoz és neghallják, hogy svédül beszél, akkor szétcsapják a fejét.
Ha megáll ott egy idegen kocsi, nem tudják, hogy kié, akkor feltörik, de minimum letörik a tükröt.
Én muszlim vagyok egyébként, félig bosnyák. Voltam javítóban ott, játszóház az egész, van playstation, xbox, tv, edzőterem, oktatnak, ha akarod, stb.
20/20 anonim válasza:
#19 Szerintem te életedben nem voltál Svédországban, egyébként meg nem a javítóból kell kiindulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!