Ha külföldön vagyok (Dania, Svédország) és egy arab migráns arcoskodik vagy kötekedik és én megcsapkodom, akkor milyen büntetésre számíthatok?
Figyelt kérdés
Teszem azt bekóstolnak vagy keménykednek én pedig szétütöm egy-kettö fejet.2022. júl. 20. 20:12
1/20 anonim válasza:
Az összes jogvédő téged akar majd elintézni. De fordított esetben semmit nem tennének.
2/20 anonim válasza:
5 éve élek egy német kisvárosban, ahol kb. minden második ember "migráns". Elég jól ismerem őket, úgyhogy ne aggódj amiatt, nem fognak bekóstolni. Otthon minden napos volt, hogy a tesók azt csinálták, de amióta itt élek alig fordult elő ilyesmi.
3/20 A kérdező kommentje:
1. Igen sajnos valami ilyesmire gondoltam én is.🙁
2022. júl. 20. 20:13
4/20 anonim válasza:
#2: Minden második ember? Azt hittem, el van túlozva, és alig vannak.
5/20 anonim válasza:
A saria szerint levágják a kezed.
6/20 anonim válasza:
Migráns a migránsnak nem vájja ki a szemét.
7/20 anonim válasza:
4-es A környező településeket kevesebben vannak, de itt van munkahely dögivel, itt sokan vannak. Mint ahogy magyarok, lengyelek meg mindenféle nemzet képviselői. Ha nem volnának, akkor beállna a gazdaság, mert súlyos munkaerőhiány alakulna ki, mint otthon, Magyarországban. :D
8/20 anonim válasza:
:DD
Túl sok volt a Svárcenegger meg a Sztívönszegál :DD
9/20 anonim válasza:
Ugyanolyanra mintha egy helyit "csapkodnál meg". Csak Magyarországon menő tuskónak lenni, más országban vannak emberi jogok.
10/20 anonim válasza:
#9: "Emberi jogok" alatt azt kell érteni, hogy ha te kezet emelsz rájuk, az összes jogvédő a véredet akarja, de ha ők emelnek rád kezet, senki nem foglalkozik veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!