Ha valakinek kifizetetlen tartozása van, és arról a címről elköltözött, ki tudják deríteni az új lakcímét ha nagyon akarják? Végrehajtó pl
Amúgy kiküldik a felszólítólevelet arra a címre, amit felírtak, az egy dolog, hogy nem vetted át, vagy elköltöztél onnan: létezik olyan, hogy kézbesítés vélelme pont az ilyen esetek miatt, hogy ezek ne legyenek kiskapuk. aztán szépen behajtják, de akkor az eljárási költséget is szépen ráterhelik.
Egyszer adatrögzítés miatt utánanéztem, egy nagyon egyedi névnek, hogy hogy írják pontosan, és képzeld el, hogy felugrott egy NAV oldal az illetővel kapcsolatosan, hogy valami adótartozása van, és mivel többször sem tudták tájékoztatni, így nyilvánosan hirdetik ki a tartozást. Internetes mobilszolgáltató tudakozóból kikerestem a nő telefonszámát jófejségből, hogy nehogy végrehajtás legyen a vége, és elmondtam neki, hogy mi a szitu, és rendesen meglepődött.
Szerinted ha én a nyomára tudtam bukkanni nulla erőfeszítéssel, más nem tudott volna? Csak a NAV van olyan gci, hogy jól megvárja, míg hatalmasra nő a tartozás késedelmi büntetés, és akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!