Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha valakiről megtudom, hogy...

Ha valakiről megtudom, hogy prostituált kötelességem jelenteni?

Figyelt kérdés
Állampolgári kötelesség jelenteni az ilyesmit szerintem. Én pl. ha látom az utcán, hogy megvernek vagy kirabolnak valakit azt is jelenteni szoktam a rendőrségen egyből. A prostitúció bűnözés és az alvilág pénze gyarapodik ebből.

2022. júl. 18. 18:36
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

#19: miért lennénk adócsalók? Amellett, hogy tuti sokszor több adót fizetek mint te, ennek mi köze ahhoz, hogy egy idióta bigott bolsevik majom feljelentősdit játszik, legális tevékenységet végzők ellen?

Mellesleg egy csomó prosti fizet adót, tb-t stb, és bejelentett vállalkozóként szolgáltat (merthogy legális, így TEÁOR száma is van), egészségügyi kiskönyvvel.

Sőt, szinte biztos, hogy sok prostituált több adót fizet mint te...

2022. júl. 19. 14:46
 22/22 anonim ***** válasza:
A te felfogásod szánalom! Szépen maxra toltad a középkori gondolkodást és meghintetted egy nagy adag retardáltsággal is, majd megszórtad rosszindulattal...
2022. júl. 22. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!