Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha valakiről megtudom, hogy...

Ha valakiről megtudom, hogy prostituált kötelességem jelenteni?

Figyelt kérdés
Állampolgári kötelesség jelenteni az ilyesmit szerintem. Én pl. ha látom az utcán, hogy megvernek vagy kirabolnak valakit azt is jelenteni szoktam a rendőrségen egyből. A prostitúció bűnözés és az alvilág pénze gyarapodik ebből.

2022. júl. 18. 18:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
96%
Ha leírnám ide a véleményemet rólad kérdező akkor kapásból törölnék a profilomat.
2022. júl. 18. 19:26
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

#5: "Egyébként meg nem teljesen legális, mert akit rajta kapnak azt meg is büntetik rendesen a kuncsaftot is meg a csajt is a rendőrök. Hallottam már több ilyen esetről."

Azt ugye tudod, hogy ez nincs így? Magyarországon nem bünteti a törvény sem a szexuális szolgáltatót, sem a kuncsaftot.

Ha valakit mégis megbüntetnek a rendőrök szex közben, akkor az jellemzően a közterületen való meztelenség/szex, valamint a szemetelés miatt történik, ezek ugyanis szabálysértésnek minősülnek - függetlenül attól, hogy fizettél-e a szexért.

2022. júl. 18. 19:41
 13/22 anonim ***** válasza:
97%
Kinek akarsz jelenteni egy legális tevékenységet?
2022. júl. 18. 19:44
 14/22 anonim ***** válasza:
76%

"A türelmi zónák területén a hatóságok tolerálják a nyilvános prostitúciót."

Szóval ha a csaj nem türelmi zónában qrvul akkor hiába jelentgetheted...

Mi kamaraerdő felé sokszor elgurulnk haverral csajozni, rendőrök is járnak arra nézelődni és még sosem álltak meg, hogy most mi van.. pedig látták, hogy éppen szállnak be a csajok.

2022. júl. 18. 20:02
 15/22 anonim ***** válasza:
95%
Én támogatom az ötletedet! Ha látsz prostit akkor jelentsd! DE NEKEM!:-) Lehetöleg fényképpel, meg azzal, hogy mit mennyiért vállal. Természetesen hely és strichelési idöpont adatokkal!
2022. júl. 18. 20:37
 16/22 anonim ***** válasza:
96%

Legális keresőtevékenység te idióta!!

Rohadtul sok időd van mások dolgával foglalkozni. Inkább azon gondonkodnál miért ilyen szánalmas a felfogásod!

2022. júl. 19. 03:22
 17/22 anonim ***** válasza:
95%
Úgy látom azért még velünk él a Kádár-rendszer szelleme. Fura hogy még mindig vannak ilyen feljelentgetős genyó emberek. Ne azzal gyere, hogy ha valakit vernek vagy kirabolnak akkor rendőrt hívsz mert az teljesen más, ott valakit megmentesz egy erőszakos bűncselekménytől. Jelen esetben csak egy kellemes félórától fosztasz meg valakit, a prostit meg a megélhetésétől.
2022. júl. 19. 08:48
 18/22 anonim ***** válasza:
96%

Egyrészt ahogy mások is mondták, a prostitúció legális.

Nem büntetendő sem a szolgáltató, sem az ügyfél.

Ami illegális, az a futtatás.

Másrészt, senkit nem érdekel, hogy szerinted mi helyénvaló, vagy mi nem.

Ilyen alapon téged kellene feljelenteni, mert szerintem nem helyénvaló, hogy legális tevékenységet folytató nőket akarsz feljelentgetni.

Szerintem vagy troll vagy és direkt provokálod az embereket (ha ez igaz, akkor nagyon bénán csinálod), vagy szimplán végtelenül ostoba, bigott tudatlan. Nekem mindegy, neked így is úgy is szar életed lehet... :)

2022. júl. 19. 08:58
 19/22 A kérdező kommentje:

Vicces, hogy mennyire véditek a prostitúciót, tiszta szánalom ez az ország. :D

Gondolom ilyen adócsaló ghechik vagytok alapból is.. De sebaj, jönek még szarabb idők rátok..

2022. júl. 19. 14:33
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem védjük, csak felvilágosítottunk, hogy legális Magyarországon, mert amúgy egy idióta vagy.
2022. júl. 19. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!