Hogy létezhet ilyen??
Vettem egy telót részletre
Alkalmazáson kártyával fizette. Bevallom mikor munkanélküli voltam 3 hónap csúszásban voltam,de kitudtam jelölni h fizetem. Másik szolgáltatóhoz 8 ezer ft ellenében elhozhattam a számom + ha nincs tartozásom.
Erre kiderült h egy hónap állítólag nincs kifizetve + 2021 március amit utoljára fizettem... 2022 januárban hoztam el
Volt egy előfizetésed ami mellé idén vettélnegy telefont?
Ez mit akar jelenteni?
"2021 március amit utoljára fizettem"
Nem idén vettem hanem 2020. 06. Ban. Bocsi csak sietek.
Igen előfizu mellé vettem anno. 2020 nov. Lettem munkanélküli de 2021 augusztusig tudtam fizetni rendesen, pár hónapot csúsztam meg mert idén januárban elhoztam a számom.
Csak én nem értem mit ír a kérdező???
Vettél egy telefont részletre 2020 júniusban. Hány havi részletre? Milyen hűségidővel?
Pontosan mettől meddig fizettél?
Hogyan?
2020 06-ban vettem azt hiszem 24 hónapra. Fizettem percre pontosan 2021 augusztusig.
Kb 2021 szeptember ,okt. Nov dec-el elmaradtam. Januárban ezeket rendeztem.
24 hónap részletre vetted 2021 augusztusig kifizettél 15 hónapot, utána 2022 januárban fizettél még 4 hónapot
Az összesen 19 hónap
De januárban rendeztem mivel tartozással nem hozhatsz el számot elvileg. + Mivel elvittem a számot arra is fizettem 8 ezret.
És nem a 9 hónapot hiányolják hanem csak egyet.
Azt se tudom már hány hónapra volt de szerintem a két évre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!