Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ilyen oldalak hogy létezhetnek...

Ilyen oldalak hogy létezhetnek még?

Figyelt kérdés

Lehet én vagyok edukátlan,de ez nem illegális?

[link]

2021. jan. 19. 00:07
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
De. De adtol meg aruljak. Mint mindent. Persze valszeg gagyi. Mar a szoveg is.. ezek nagy reszet nem is gyartjak mar. Hivatalos forgalmazotol xD ja.
2021. jan. 19. 04:36
 2/4 anonim ***** válasza:
ugy tudom a szteroidok nagy tobbseget hivatalosan mar egyaltalan nem gyartjak, szoval ez nem szokatlan. Ha jol tudom a primobolant (ami az emberi hasznalatra fejlesztett trenbolone) valami francia ceg gyartotta eredetileg, mara mar.nincs, de gondolom mas cegek megvettekna licenszet es meg itt-ott elofordul patikai allapotban, de mivel ritka az igazi ezert qrva draga, de igy van ez pl az igf-1 el is, az eredeti cucc a gyartotol tobb ezer dollar, de ilyen bulgar meg torok szutyok igf-et fillerekert lehet kapni
2021. jan. 21. 20:11
 3/4 A kérdező kommentje:
tehát akkor ez ilyen kamu szar?xd
2021. jan. 21. 23:07
 4/4 anonim ***** válasza:
nem feltetlen, egy lelkes bukott vegyeszmernok is eloallithat jo cuccot, hiszen a keplet adott, csak qrva ritka, nem beszelve arrol hogy a dilerek csomoszor felhigitjak minden szarral, mint a kokaint szodabikarbonaval.
2021. jan. 22. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!