Létezhetnek olyan nők, akik 60-80-100 kilót is meg tudnak emelni?
Inkább csak tévében látni ilyen rendkívülibb produkciókat, és az ismeretségi körömben sem tudok ilyen hölgyről. Tényleg ennyire rendkívüli az ilyesmi, hogy ha akad, akkor a tévében lesz belőle műsor, vagy azért ennél hétköznapibb? Mindenesetre biztos ritka lehet azért.
Nem úgy értem, hogy talán megy neki ekkora súlyt megemelni, hanem aránylag "könnyen" meg is emeli, esetleg ilyenekkel edz.
60 kilot azert annyira nem nehez megemelni, edzeni vele szerintem. Viszont en nem kondizok, ebben nem tudok segiteni.
Olyan volt, hogy edzesen fel kellett venni a tarsadat, es 400m-t futni/setalni(en setaltamxdd). 75 kilot azert tudtam vinni, az nem volt annyira durva meg.
Mondjuk en fiatal vagyok, idosebbek, edzettebbek tobbet is birnak konnyen, szinte biztos vagyok benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!