Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez szexuális zaklatásnak minősül?

Ez szexuális zaklatásnak minősül?

Figyelt kérdés
Az egyik munkatársam munkaidőn kívül elhívott találkozni, én pedig naivan elfogadtam a meghívását.A talàlkozón sokat beszélgettünk és én mondtam neki, hogy nekem ő nem jön be. Felajánlottam neki, hogy ha gondolja, akkor egymás kezét fogva sétálhatunk mint barátok. Ezt nem szerette volna. Folytattuk a beszélgetést, amikor egy ponton rápaskolt párszor a fenekemre és megfogta az egyik mellem. Az egész pár másodpercig tartott, de én erre csak azt tudtam mondani, hogy ez sok. Megráztak a történtek, mivel én mint munkahelyi ismerős tekintek rá, de ezek után látni se bírom. Csak én érzem szexuàlis zaklatásnak a történeteket?
2022. júl. 12. 18:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Pénzt ne várj ettől, Magyarországon nem igazán szoktak ilyesmiért kártérítéseket megítélni, főleg nem csillagászati összegeket. Ez nem az USA..
2022. júl. 12. 19:17
 12/23 anonim ***** válasza:
#10 A google helyett egy ügyvéd is megteszi, bár drágább.
2022. júl. 12. 19:21
 13/23 anonim ***** válasza:
Plusz ha nem tudod bizonyítani az esetet akkor valóban feljelenthet és beperelhet rágalmazás miatt, ami a BTK szerint 5 éves tétel is lehet.
2022. júl. 12. 19:23
 14/23 anonim ***** válasza:

Hát ja, ha nem tudod bizonyítani, és feljelented, akkor rágalmazás, ha csak a munkahelyen mondod, akkor becsületsértés.

Többet ne találkozz vele munkaidőn kívül.

2022. júl. 12. 19:27
 15/23 Isti22 ***** válasza:
100%

Nem a munkahelyen történt és nem munkaidőben, úgyhogy ehhez a munkahelynek semmi köze.

Maga a fogdosás azonban simán szexuális zaklatásnak minősül, főleg, hogy egyértelmű volt, hogy nem akarod.

Személy szerint a feljelentést soknak érezném, egy őszinte bocsánatkérés arányosabb lenne. Börtönbe az erőszakos emberek valók.

2022. júl. 12. 20:57
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ahogy már előttem is írták.

Ugyanakkor nem értem miért sétálnátok kézen fogva, ha csak barátok vagytok.

2022. júl. 12. 20:58
 17/23 A kérdező kommentje:
Én jogosnak érzem ezért a börtönt teljes mértékben. Nő és férfi között is lehet barátság, akik kézen fogva sétálnak.
2022. júl. 12. 21:07
 18/23 anonim ***** válasza:
54%
Jut eszembe, a DNS-e rajta lehet a ruhádon, az bizonyíték lehet.
2022. júl. 13. 05:07
 19/23 anonim ***** válasza:
54%
Persze ha már kimostad, stb, akkor felejtős, és nem biztos, hogy így van, lehet, hogy túlzás, és csak krimikből gondolom, de egy próbát megér, hogy beismerő vallomást tegyen.
2022. júl. 13. 05:09
 20/23 anonim ***** válasza:
Szinte 100%, hogy ez troll kérdés.
2022. júl. 15. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!