Ez szexuális zaklatásnak minősül?
És tudod bizonyítani? Mert ha nem, akkor simán tagad, és még ő perelhet rágalmazásért.
Ha ez kávézóban stb. volt, és van ott kamera, akkor kérheted, hogy ne töröljék le, mert ez volt. Ha látszik valami esemény, akkor tényleg lehet feljelentést tenni.
De ha nem jött be neked, akkor mi a rákért ajánlottad fel a kézfogást?
Én kifizettem volna a részem, és elköszönök. Az első segpaskolás után meg akkora taslit adtam volna, hogy eszébe ne jusson még egyszer, illetve mellet fogdosni. Esetleg beszólnék neki, hogy bizonyára nagy baja lehet a férfiasságával, ha egy elutasítás akkora frusztrációt okoz, hogy ilyen aberrált módon kezeli, vesz elégtételt, és ez inkább a szánalmas kategória.
Ezzel kicsit megszégyeníted. Ezt mondjuk, még mondhatod neki később is. Egyébként lesz ennek folytatása, mert most kóstolgatott, és látta, hogy hagyod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!