Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Zarovonal átlépés buncslekmeny...

Zarovonal átlépés buncslekmenye mennyi idő után évül el?

Figyelt kérdés
2022. júl. 11. 05:47
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Én tisztában vagyok azzal, hogy mit jelent az elévülés, de ha te a bűntetéssel kapcsolatosan azt válaszolod, hogy olyasmiért nem büntetnek meg, amiről nem tudnak (pardon: körözhetnek, amiről nem tudnak), akkor miről szól valójában a kérdésed?
2022. júl. 11. 08:24
 12/28 A kérdező kommentje:
Büntetni se büntethetnek olyasmiért amiről nem tudnak csak a körözésre valaszoltam. Ezt jelenti az elévülés. Hogy ha túl későn tudják meg akkor már nem büntethetnek és így körözni se fognak miatta. Ezekszerint mégse vagy tisztában vele...
2022. júl. 11. 08:36
 13/28 A kérdező kommentje:
Legalábbis a büntetés miatt nem korozhetnek hisz azt nem lehet már buntetni. Azt nem tudom hogyha a gyanúsítottként vagy akár tanúként beidéztek és nem megyek be akkor költözhetnek e de az egy másik eset amikor valaki ilyen esetben nem megy be önként és úgy kell bevinni. Már nem záróvonal átlépés hanem teljesen más.
2022. júl. 11. 08:39
 14/28 A kérdező kommentje:
* korozhetnek e
2022. júl. 11. 08:44
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Jól van kérdező, legyen neked igazad. Tudsz te már mindent, minek neked Gyakori regisztráció egyáltalán?
2022. júl. 11. 09:12
 16/28 A kérdező kommentje:
Sok mindent tudok de erre a kérdésre a választ még nem mert csak trollkodni tudtatok másról.
2022. júl. 11. 09:14
 17/28 anonim ***** válasza:

1. Megbüntettek, érvényes jogszabály alapján (nem olyanra büntettek amiről nem tudnak - ahogy fogalmaztál)

2. Nem a büntetés miatt köröznének, hanem azért mert hogyha nem fizetnél be egy bírságot és nem tudnák hol vagy. Ha befizeted, leveszik a körözést

3.ha tanúként nem jelensz még, rendbírságok kaphatsz. Ha gyanúsítottként nem jelensz meg, akkor rendbírság és még körözés is lehet, ha felszívódsz.

2022. júl. 11. 09:24
 18/28 A kérdező kommentje:

1. Akkor büntethetnek meg érvényes jogszabály alapján ha megtudják hogy mi történt.

2. Ha nem tudják hogy mi történt akkor nem büntetnek meg így befizetendő bírság sem lesz.

3. Igen erről írtam csak ugye ez nem záróvonal átlépés.

2022. júl. 11. 09:36
 19/28 A kérdező kommentje:
De még mindig az elévülési idő a fő kérdés A többi csak a trollok terelése miatt jött elő.
2022. júl. 11. 09:37
 20/28 anonim ***** válasza:

Na most akkor meg se büntettek??

Akkor mi a timbuktumi vadászgörényből nevelt szűzmária orbáncos bánatáért kell itt izgulni elévülésen egyáltalán??

2022. júl. 11. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!