Törvényes a szomszédból átjáró macskát ártalmatlanítani?
Nem legális, de amit a gazdi csinál az se az. Na meg hogy bizonyítja rád hogy te voltál..
Ki kell neki tenni "valamit" meginni, és kész.
#3 Elméletben és gyakorlatban teljesen mindegy, hogy oldja meg, amíg a telekhatáron belül tartózkodnak a kedvencei.
Nem túl jófej dolog szabadon tartani a macskákat. Telefossa a kertet, a gyerekek homokozóját, és irtja a madarakat.
Ez jó felfogás. De ha az úton valaki elcsapja véletlen, amivel még az autóban is kár leletkezik, akkor még a gazda szokott háborogni. Nincs azzal bajom, ha itt járkál egy macska és össze szőröz mindent. De ha kint van a kutyám és csóri macska nem veszi észre, az ne az én hibám legyen már. Direkt rá engedni nem szoktam. De a mostani kutyusom kimondottan utálja a macskákat és minden egyéb élőlényt, amit az udvaron lát. Patkányt, egeret is megfog. Múltkor pont kint voltam és egy gyíknak segíthettem elmenekülni. De nem állhatok őrt mindennek. Pláne az idióta macskáknak, akik még nem is a meneküléssel foglalkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!