Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A gyakorikérdések.hu, továbbá...

A gyakorikérdések.hu, továbbá az Index.hu fórumon az összes jogi kérdésre, jogot végzett szakemberektől jönnek e a válaszok?

Figyelt kérdés
2022. júl. 1. 09:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Privátban kérdezhetek Tisztelt Ügyvédnő?

(Sajnos elutazik évekre külföldre az egyetlen ügyvéd, aki baráti alapon nagyon megbízható volt és emberileg támogatott, hogy össze ne omoljak teljesen...)

Köszönettel:

a kétségbeesett hölgy

2022. júl. 1. 20:01
 12/17 anonim ***** válasza:

Ja, azt nem írtam, hogy baráti alapon kérném a tanácsot/tanácsokat.

Bocsánat a rövid ideig tartó figyelmetlenségemért.

2022. júl. 1. 20:26
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de egyrészt feljebb ketten is kifejtettük, hogy a GYIK nem alkalmas jogi tanácsadásra, kivéve egyes nagyon általános kérdéseket, másrészt meg egy ügyvéd sem dolgozik ingyen, így én sem.
2022. júl. 1. 21:05
 14/17 anonim ***** válasza:

Az egészség kategória pedig tele van orvosokkal.

Egyébként igaza van az ügyvédnek, én gyerekek korai fejlesztésével foglalkozom.

Néha a véletlen kérdés gomb elvisz a gyereknevelés kategóriába, és TÉNYLEG a szalmailag helyes válaszokat pontozzák le.

Még akkor is, ha kifejezetten segítőkész,és részletes.

2022. júl. 2. 13:09
 15/17 anonim ***** válasza:

Bárki bárhová tud választ írni, regisztráción kívül semmi más nem szükséges.

Sajnos rengetegen keverik a hasznos-nem hasznos értékelést a tetszik-nem tetszikkel. Több olyan kérdés is van, amiben gyakorlatilag nincs semmi adat, de a feltevője pontos választ vár, esetleg más országra vonatkozóan (amit nyilván nem említ); meg rengeteg olyan hozzászóló is, aki el sem olvassa a kérdést vagy saját indulatai, igazságérzete alapján válaszol. Én egyszer tettem itt fel kérdést, az elején leszögeztem, hogy elméleti, az alkérdések több ponton is ütötték egymást, erre a válaszoló engem kezdett szapulni, amiért "szörnyűséget" akarok csinálni.

Itt leginkább az általános, ismert dolgokra lehet érdemleges választ kapni, meg a hová kell fordulni típusúakra.

2022. júl. 2. 19:52
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat: Sajnos mindenki választ tud adni e portálon. Szerintem a témák kérdéseire miért nem csak szakemberek adhatnak válaszokat? Ez megoldható lenne. Az Index fórumon is bárki adhat választ a kérdésekre, mert ott amilyen viták zajlanak az szégyen!
2022. júl. 19. 11:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha csak szakemberek válaszolnának, akkor fizetős lenne az oldal is.
2022. júl. 19. 13:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!