Tb tartozást, hogy kell online rendezni?
Ügyfélkapun keresztül kaptam egy levelet, hogy van 3 hónapnyi egészségbiztosítási tartozásom.
Sajnos ez feledésbe merült az ok most ezt tekintve mindegy.Ezt szeretném rendezni, de csak egy számlaszám van feltüntetve és az, hogy közleményben meg kell adni az adószámomat amivel gondolom be tudnak azonosítani. Viszont az nincs le írva, hogy milyen címzettnek kell pontosan utalni. Lehet buta kérdés de számomra nem egyértelmű. Köszönöm a segítséget.
Ha annyira fontos lesz nekik majd megírják. Próbáld már úgy felfogni, hogy te tertozol nekik, nem ők neked. Nehogy már még te könyörögjél, hogy befizethesd. Én annak idején a pannonnal jártam így, háromszor küldtek fizetési felszólítást. Harmadiknál már nem bírtam ideggel, visszaírtam nekik:
"Csekket küldjél már a kvrva anyádat, ne fizetési felszólítást!"
És láss csodát tudtak küldeni.
#1 A NAV azért nem Pannon.. Nem szívóznék vele, mert az (bünti)pénzbe kerülhet.
Elég a NAV adószáma és a Tied.
Azért a számlatulajdonoshoz odaírnám, hogy NAV, a feladóhoz a nevemet.
Online szoktam utalni (OTP) és elmentem az utalást képernyőfoto formájában.
Semmilyen nevet nem kell. Elég a számlaszám és az összeg.
1: Ez nem így megy. A NAV nem fog keresni. 1-2x kapsz egy ilyen levelet (M
egjegyzem csoda, hog kapott, valakit 2 év után kerestek meg azzal, hogy fizetnie kell és még büntetést is kapott rá). Szóval igazából a Te érdeked, hogy befizesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!