Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha hónapokkal korábban egyezte...

Ha hónapokkal korábban egyeztetett szabit a cég az utolsó nap lefúj, köteles fizetni az ezzel kapcsolatos káromat?

Figyelt kérdés

Vagyis, ha én még januárban szabit kértem júliusra meg is kaptam, lekötöttem kifizettem egy családi utazást és a cég most 2 nappal előtte találja ki hogy mégse mehetek-ezt megteheti- de a káromat maradéktalanul fizetni köteles?

Vagyis, a családi nyaralás számlája 720.000 ft (igazolható) így ha a cég visszarendel engem, oké de akkor állja a számlát is-ez nem így működik?

2022. jún. 30. 11:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Háziorvos nem tudja megoldani?
2022. jún. 30. 14:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Mindíg van megoldás. Légy kreatív. A covid is jó ürügy lehet például manapság. De először próbálj meg velük értelmesen beszélni, hogy mi történt. A MTK szerint köteles kifizetni, de szerintem ezzel nem vagy beljebb, mert ettől még nem fogtok tudni elmenni nyaralni. Ráadásul ha egy másik időpontban adja már ki, akkor gyaníthatóan frissen foglalva már millió fölött tudsz olyat foglalni, mint amit 700-ért foglaltál januárban, tehát a károd valójában nem 720.000, hanem sokkal több.
2022. jún. 30. 14:04
 13/13 anonim ***** válasza:
jogilag megteheti
2022. jún. 30. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!