Azért jár valami büntetés ha állatkertben racsapok a vorosseggu pávián fenekére vagy jogilag ezt szabad?
Figyelt kérdés
2022. jún. 28. 15:50
1/17 anonim válasza:
Egy állatkertben erőszakosan behatolni egy ketrecbe biztosan nem oké jogilag. Minimum garázdaságért elvisznek.
2/17 anonim válasza:
Szerintem ehhez annak a páviánnak is lesz egy-két hozzáfűzni valója.
A végén te fogsz onnan úgy eljönni, hogy nem csak a se@@ed lesz vörös.
3/17 anonim válasza:
Én nem csak rácsaptam 😉.
Béla/87/majomhimlős beteg.
4/17 anonim válasza:
Neked szerintem épp elég büntetés már az is,hogy el kell viselned önmagadat.
5/17 Drakula válasza:
6/17 anonim válasza:
Állatkínzó kérdés. Jelentve! Bezzeg az én politikai kérdésemet egyből törölték.
7/17 Andizsuzsi válasza:
Én Isten bizony úgy megnézném, ahogy megcsapkodsz egy páviánt. Feltéve, hogy a kialakult helyzetben szemtől szembe viszonyok maradnak.
8/17 anonim válasza:
Amikor már azt hittem, hogy minden kérdést feltettek itt, 67375916493. fejezet
9/17 anonim válasza:
Elég büntetés lesz hogy letépi a kezed és feldugja a seggedbe.
10/17 anonim válasza:
9es, ugyanezt akartam írni:D
Kérdező, van fogalmad arról milyen brutálisan veszélyes egy ilyen jószág?:D
A helyzettel leginkább az a probléma, hogy te bemászol a ketrecbe, rácsapsz a páviánra, ő kitépi a beleidet és szétteríti 8-10 négyzetméteren, aztán őt fogják lelőni miattad.
Szomorú lenne, mert egy ártatlannal lenne kevesebb. A büdös gyökérért, aki te vagy, nem lenne kár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!