Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha valaki öngyilkos lesz...

Ha valaki öngyilkos lesz miattam, de nem az én hibámból, engem felelősségre vonhat a rendőrség?

Figyelt kérdés
2022. jún. 28. 08:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges ezen rágódni. Egy ilyen mentálisan instabil gyenge lelkű pasi ahhoz is gyáva, hogy a vonat elé lépjen. Tiltsd le mindenhol, többet ne beszélj vele.

Egyébként nem, nem vonhatnak felelősségre.

2022. jún. 28. 09:36
 12/14 anonim ***** válasza:
71%
10-es! Szövegértési feladat: A 3-as válasz a 2-es válaszolónak szólt, mert állított egy valótlant. Nyilván, a válasznak semmi köze a konkrét kérdéshez, de nem lehetett szó nélkül hagyni a dezinformációt.
2022. jún. 28. 09:39
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor vonhatnak felelősségre, ha bizonyíthatóan rábírod azt a valakit.

például folyamatos zaklatás, elektornikus üzenetekkel bizonyítható öngyilkosságra buzdítással, vagy mondok durvábbat, hogyha a kezébe adod a szikét, majd "do it!"

Ha azért felelősségre lehetne vonni az embert, mert az exe azzal zsarolja érzelmileg, hogy "Lujza, ha nem jössz vissza hozzám, én halálra iszom magam a Dunában", akkor a fél ország sitten ülne.

2022. jún. 28. 10:20
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy érzelmi zsarolás. Ne engedj neki vagy zsarolj vissza.

"Ha kárt tesz magában, te azokután soha nem használod a kijelölt gyalogátkelőt" :)

2022. jún. 28. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!