Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért ilyen a legtöbb munkáltató?

Miért ilyen a legtöbb munkáltató?

Figyelt kérdés

Van akit kibasznak ilyen szirszar indokokkal, akinek ott a család, meg lakáshitel, én meg 20 évesen ketté téptem a kötelező túlórás papírt és be se mentem, aztán előléptettek, komolyan itt tart a világ?

Oké nekem nem sok veszteni valóm lenne, de akkor is, akinek van azt miért szopatják? Engem is volt már hogy fenyegettek, hogy kibasznak anno, de én csak annyit kérdeztem akkor, hogy hol írjam alá és többé nem mondtak ilyet..

De tényleg, ilyen világba hogy álljon meg az ember, hogy vissza tudnak élni ezekkel, pláne idősebbeknél? Én is leszek öregebb, egyszer lesz család, akkor én se ugathatok majd vissza mert tétje lesz..

2022. jún. 17. 16:10
 1/5 anonim ***** válasza:
70%

"ilyen világba hogy álljon meg az ember"

Tegyen szert olyan képesítésre, tudásra, hogy "kelljen" a munkáltatónak.

Nem kell aggódni, ha kapkodnak érted a piacon.

2022. jún. 17. 16:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Milyen munkahely ez kérdező, amiről szó van? Nem konkrét céget kérdezek, csak hogy milyen terület, te milyen beosztásban vagy, stb?
2022. jún. 17. 16:22
 3/5 anonim ***** válasza:
96%

"ilyen világba hogy álljon meg az ember"

Milyen képzettséged van, mit tanultál?

2022. jún. 17. 16:22
 4/5 anonim ***** válasza:
96%
Engem még sose fenyegettek
2022. jún. 17. 21:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Az összes eddigi munkahelyemen a családosok kaptak előnyöket, az egyedülállókat hívják először túlórázni.

Aztán ha nem tetszik, a családos is válthat.

2022. jún. 17. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!