Mit lehetne tenni a cigányok ellen?
Egyik nap jövök haza edzésről és hihetetlenül felháborodtam azon amit láttam, meg amit átéltem. A Járdán ment egy négy-öt középkorú hölgy, velük szemben jött két kis tizenkettő, tizenhárom éves taknyos (büdös mocskos cigány) és elkezdtek TAPSIKÁLNI a velük szembe menő hölgyeknek, h utat kérnek! EZZZ??? KIK EZEK A SZENNYEK? Persze azért az előttem menő hölgyek szó nélkül utat adtak nekik, és mivel a hölgyek mögött mentem kb. 10 méterrel ezért velem is szembe jött a két kis cigány (elnézést, elfelejtettem, h a cigányokat romáknak kell hívni, többet nem fordul elő ilyen...) Szóval ugye a két kis takony cigánynak be kell nekem (nekem aki két-három fejjel voltam magasabb mint ők) szólnia, h
-"lenyomlak" (közben 1 M&M-et ettem:D)
-"Aggyá a cukorból!"
Én meg persze ekkor lenézően és dacosan nézek rá vissza amire csak annyi volt a reakció, hogy
-"ó hajjá meg!"
Szóval nekme két legjobb haverom félcigány, volt zene tanárom cigány és ők sokkal többet értek a társadalomban mint jó pár magyar család, vagy ember, szóval én nem hiszek abba, h a büdös mocskos cigányok között nincs 1etlen rendes cigány sem, nah de EZ? Ez ellen tenni kell, nem a holokausztra gondoltam de ezek ellen tenni KELL!!! Nem hagyhatja magát ennyire a magyar! Nehogy már megengedjük azt, hogy a mi országunkban nekünk a senki házi analfabéták tapsolgassanak, és "csókoljuk meg a kezüket" <<< (ez is egy általam átélt kis sztori volt, de nem csókoltam meg:D)
Szóval mit lehetne tenni ellenük elvileg? Vagy mi lenne, vagy lesz erre a megoldás? Vagy a jövőben magyar ország már cigány lakta ország lesz teljesen? Érdemes egyáltalán itt laknunk, itt élnünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!