Az gyerek bántalmazásnak számít ha apám megrángatott és kiabált velem?
Figyelt kérdés
Mondtam valamit anyamnak, amitől sírva fakadt erre apám megrángatott és utána ordítozott hogy anyám csak jót akart és most miattam sír. Ezért lehet rendőrségre menni vagy feljelentést tenni?2022. jún. 14. 22:11
21/27 anonim válasza:
Ha szeretnek engem,ha nem nincs helye itt a kondom szovegednek.Tedd at magad mas kategoriaba!
22/27 anonim válasza:
21 úgy jön ide, hogy ha ilyen érzéketlen gyerekem lenne, bánnám, hogy nem használtam kondomot.
23/27 anonim válasza:
21 Ja, és az lemaradt, hogy 20-as nem én vagyok. De ez annyira ne zavarjon meg.
(18 voltam)
24/27 anonim válasza:
Én meg is vertelek volna, csak ma már gyávák ehhez a szülők.
25/27 anonim válasza:
"Ezért lehet rendőrségre menni vagy feljelentést tenni?"
Mindenért lehet feljelentést tenni, max. kiröhögnek.
Mellesleg ha valóban vernének a szüleid, akkor állami gondozásba kerülnél. Szuper jó lehet. Ha meg nagykorú vagy, akkor húzzál el otthonról, ne anyád nyakán élősködj és zaklasd.
26/27 anonim válasza:
Hogy elszaladt a kis hisztis kérdező. 🤣
27/27 anonim válasza:
Én apád helyében olyat lekentem volna... Kár volt téged megszülniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!