Magyarországon az adócsalást és a lopást jobban büntetik, mint a súlyos testi sértés okozását, vagy a gyilkosságot?
Figyelt kérdés
Többször hallottam már olyat, hogy adócsalókakat 15 év+-ra büntetnek, de agresszív, társadalomra veszélyes emberek 5 év alatt is kapnak sokszor. Hogy van ez?2022. jún. 10. 18:25
1/3 anonim válasza:
Sajnos nem.
Pedig ettem már adótisztet,édes savanyúval.
2/3 anonim válasza:
Nem igaz.
Az adócsalás és a lopás még ma is szinte bocsánatos bűnnek számít.
Én annak idején 11 rendbeli lopásért mint társtettes kaptam 1,6 évet, közel 18 milliós kárral.
Szerinted az sok, vagy kevés? XD
3/3 Japán Gulyás válasza:
Al Caponét, a híres maffiavezért szerinted miért ültették dutyiba? Hát nem alkoholcsempészetért meg gyilkosságokért. Az adócsalást könnyű rábizonyítani a piti bűnözőkre, az erőszakos bűncselekményeket meg - ha jól eltüntetik a nyomokat - nehéz, így sokszor az adócsalás miatt vonják ki a csőcseléket a társadalomból, ha máshogy nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!