Ha egy drón berepül az udvarunk fölé és levideóz akkor mit kell tenni ellene ?
"Hogyan tudott egy kulturáltan megfogalmazott válasz ilyen reakciót kiváltani belőled?"
Úgy, hogy te nem tettél egyebet, mint játszottad az eszedet és szórtad a hülyeségeket, mintha azok valóban úgy lennének ,ahogy írod. Minden hülye kérdésedre természetesen idő és kedv híján nem reagálok, de alábbiakat elteheted, emlékbe:
- A házak felett 5-35 méterrel reptetett drón nem minősül légi járműnek. Az ebbben a magasságban repülő tárgyak sem részei a légiforgalomnak. LOL
Miért nem tiltod be mindjárt a röplabdát, vagy a tollast?
- Eseti légtér használatához - szinte - minden esetben szükséges az eseti légtér címén definiált terület alatti ingatlant tulajdonló vagy kezelő személy írásbeli hozzájárulása. Na és a hatóság eseti engedélye.
- Birtokháborítást az követ el, aki valakit akadályoz a birtokának zavartalan használatában. A birtokháborítás ilyen drónos esetben olyan módon történik meg, hogy intimitásvesztést okoz a berepülő drón, illetve nyugalmat zavaró, hiszen az műszaki meghibásodás esetén ráeshet az ott lakóra, gyermekre is.
- Másról engedély nélkül kép vagy/és hangfelvételt készíteni jogsértés, de nem bűncselekmény. Ilyen felvétel engedély nélküli közzététele viszont már az.
"Légiközlekedés biztonsága? Lol."
Pedig létezik...
És a drón bizony légijármű akár tetszik, akár nem.
Már sok kérdésnél kitárgyaltuk már, hogy nem dobáljuk, nem locsoljuk, nem lövöldözünk rá, mert pi.án leszünk rúgva! Értem!??!
Főleg úgy nem, hogy azt sem tudod hova esik... ha túléli a találatot lehet hogy két utcával arrébb esik le és úgy fejbever valakit hogy megnyomorodik. Gondolkodj már kicsit ember!
KÖZLEKEDÉS BIZTONSÁGA ELLENI BŰNCSELEKMÉNY BTK. 232.
232. § (1) Aki közlekedési útvonal, jármű, üzemi berendezés vagy ezek tartozéka megrongálásával vagy megsemmisítésével, akadály létesítésével, közlekedési jelzés eltávolításával vagy megváltoztatásával, megtévesztő jelzéssel, közlekedő jármű vezetője ellen erőszak vagy fenyegetés alkalmazásával vagy más hasonló módon más vagy mások életét vagy testi épségét veszélyezteti, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Pár napja a tetőn napozás (meztelenül) közben repült fölém egy drón. Lehet azóta valahol fenn van a videó. Nem tudom ki volt. Ő tudta hogy ott vagyok.
43N
#22-nek:
"Főleg úgy nem, hogy azt sem tudod hova esik... ha túléli a találatot lehet hogy két utcával arrébb esik le és úgy fejbever valakit hogy megnyomorodik. Gondolkodj már kicsit ember!"
Ha pedig felettünk xarik be éppen, vagy zavarja meg valaki az adását, vagy fogy ki az akksija, vagy ... , akkor meg engem, vagy a gyerekemet baxxa fejbe.
Szifonpatronos légpisztoly, és némi gyakorlás az ellenszer!
Börtönbe is kerülhetek?
Jujj, de megijedtem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!