Füves cigi büntetendő Magyarországon?
Figyelt kérdés
Tegnap elborult a szomszédaink agya (társasház), és válogatott káromkodásokat üvöltöztek nekünk többi lakóknak, akik szólni mertünk nekik, hogy éjjel 1 kor már nem vagyunk vevők a rohadt hangos zenéjüknek a nyitott ablakukon keresztül.
Ez egy normális lakóház, senkivel semmi gond nincs évek óta. Sőt, még bulik is szoktak előfordulni (normális keretek között), de nem ez az őrült tivornya ami itt volt.
Egyik lakó azt mondta hogy fuves cigit szívnak, érzi az illatát. Én nem éreztem, meg nem is tudom, mit kellett volna érezni.
Ha a rendőrök kijonnek legközelebbi ilyen alkalommal, és van náluk ilyen, akkor ez mennyire legális?
2022. jún. 5. 11:07
1/6 anonim válasza:
Maga a fogyasutás nem büntetendő. De ha bizonyos mennyisegnél több van nála, az már lehet problema.. pl kereskedés gyanúja.
2/6 A kérdező kommentje:
Értem. Hát ez zsákbamacska, hogy mennyire lehet (ett) náluk... Többen holtak, mind 20 év alattiak, ahogy láttuk őket.
2022. jún. 5. 11:21
4/6 anonim válasza:
Mit szívtál te #1 fogyasztás meg birtoklás is büntetendő, mindegy milyen mennyiség. Mi a fenének szól ebbe a topikba hozzá olyan ember kérdésekhez aki full idiota a témához?
5/6 anonim válasza:
Ha másért nem, meg lehet próbálni legközelebb feljelenteni őket csendháborításért, azt is tedd hozzá, hogy furcsán viselkednek, mintha drogott fogyasztottak volna, de te nem értesz hozzá.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget.
2022. jún. 5. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!