Ha Németországban születtem, és ott állítottak ki anyakönyvi kivonatot nekem, de itt nőttem fel Magyarországon, akkor lehetséges,hogy megvan a német állampolgárságom?
Figyelt kérdés
2022. máj. 29. 19:49
12/42 A kérdező kommentje:
Bocsánat! Nem írtam,hogy apám német állampolgár volt,és a születésem után, 2 évre rá váltak el édesanyámmal.
2022. máj. 29. 21:30
14/42 A kérdező kommentje:
Nem tudja,hogy akkor mi volt az aktuális törvény erre vonatkozóan+ nem vele élek, az ő szülei neveltek fel engem, tehát az én nagyszüleim ( akik ugye magyarok). Amikor én születtem, anyám kint élt,és dolgozott, Mittenwaldban.
2022. máj. 29. 21:33
15/42 anonim válasza:
12# 🤦♀️ És ezt most írod..... ☹️
16/42 anonim válasza:
#15: rugalmasan alakul a sztori...
18/42 A kérdező kommentje:
15,16,17-es válaszadónak üzenem. Köszi,de trollokra,és kioktatásra nincsen szükségem.Úgy vélem normális kérdést tettem, fel,és ebből adódóan ha nem tudsz ember módjára viselkedni,és olyan hangvételű választ írni, amit el lehet várni valakitől, akkor az ostoba, haszontalan provokációdra,és véleménynek sem nevezhető gúnyolódásodra abszolút nem vagyok kíváncsi..de szerintem mások sem.
2022. máj. 29. 21:50
20/42 anonim válasza:
18 elhiszem hogy felháborodsz mert kritika ér de disztingválj, mert jogos.
Talán úgy kellene feltenni itt egy kérdést, hogy a lehető legtöbb paramétert rögtön nyilvánosságra hozod és nem apránként.
Szállj magadba!
Egyébként meg újabb kritika: ezt NEM ITT kell kideríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!