Gyermekfelügyelet miatti kényszerülök igazolt keresőképtelenségemre. Az a kérdésem a kereső képtelenségem idejére jár e nekem továbbra is a fizetett szabadságom, amely év elején megállapítottak részemre?
Megkerestem neked a rendeletet, tedd a hülye háziorvos elé:
Amennyiben a keresőképtelenség igazolását táppénzre nem jogosult személy kéri, azt a keresőképtelenség elbírálására jogosult orvos adja ki, az e rendeletben foglaltaknak megfelelően.
Pont olyan igazolást köteles kiadni, mint annak, aki jogosult táppénzre.
#8-9
1.Ha már idézel valamit - akkor tedd idézőjelbe, különben olyan mintha saját magadat cáfolnád meg.
2.Ha már belekötsz valamibe akkor olvasd el és értsd meg. Pont semmi értelme annak amit leírtál. Sehol nem írtam, hogy a táppénzpapír MELLETT kellene az orvosnak igazolást adni, épp ellenkezőleg, vagy igazolást ad vagy táppénzre veszi a beteget. Amit a beteg a kezébe kap és átad a munkáltatójának, azaz a táppénzes papírja, az egyben az "igazolás a táppénzről". Nem külön "igazolás".
A 9-ben leírtaknak pedig pont egy szóban sincsen köze ahhoz amit tőlem oda bemásoltál. Szövegértés - és utána próbálj meg belekötni!
Ez az igazolás a betegszabadság 15 napjához kell és hogy igazolni lehessen a fizetés nélküli szabadság kérését. Az orvosnak kellene a táppénzre átvenni a dolgozót
nem vesz át senkit sehova. Egyszer veszi állományba és adja az igazolásokat, függetlenül attól, mi kerül aztán kifizetésre. Közöd nincs a témához...
A 9-ben leírtaknak pedig pont egy szóban sincsen köze ahhoz amit tőlem oda bemásoltál.
Mi van??? Te írtál akkora hülyeséget, hogy az év elején megállapított szabinak akkor van jelentésége, ha hat hónap a próbaidő. Ez nettó baromság.
#15 Megértettem, szimplán hülye vagy aki kötözködik.
Akinek ennyit sem sikerül felfognia, hogy használjon idézőjelet azzal tényleg nem éri meg leállni vitázni.
#17 Nem tettem. Nem adtam helytelen infót és te voltál aki belém kötött - ostobán.
Nem vitázom - nincs kivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!