Gimnáziumomban a fiúk tesi tanára mindig feltűnően néz minket ez nagyon sok lányt zavar. Tudom nem számít még szexuális zaklatásnak de lehet ellene valamit tenni?
16:20 -as vagyok:
Az ellen viszont nem sokat tudtok tenni, ha normál öltözékben vagytok, és úgy néz rátok a folyosón.
amikor szóltok, mindenképpen nevezzétek nevén a dolgot.
pl. hogy a melleiteket, feneketeket bámulja. ne csak annyit mondjatok, hogy néz
"Nem is tudjátok, mit néz rajtuk, de egyből jöttök a melles dumával. Lehet, hogy sz@rul áll a hajuk. Mekkora sértés ez, jaj jaj jaj juj"
egyébként nem zavarná a sok lányt, ha csak a kócos hajukat nézné.
gondolkozz mán kicsit, ha lehet
"Ja, márt ott tartunk hogy az a perverz aki a lányokat szereti. Para."
Nem nem azért perverz egy ffi vagy fiú mert a nőkhöz vonzódik, hanem ha nem tudja türtőztetni a bugyuta ösztöneit, és agresszíven nyomul a lányokra, akár leskelődés formájában is.
Egyébként ne öltözzeztek olyan kirívóan hogy kivan a köldökötök, és mélyen be lehet látni a dekoltázsba.
Amúgy meg én is szoktam a csajokat bámulni, és néha észreveszem mikor ők is engem. :D
19/F
Ma már teljesen más a kihívó, mint mondjuk 50 éve. Az már nem számít kihívónak ha egy lány topban van, kilóg belőle a melle, a hasa, meg egy rövid szoknya van rajta.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!