Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Egy üdülés alkalmával éjszaka...

Egy üdülés alkalmával éjszaka a női zuhanyzóban zuhiztam, és ekkor egy férfi vagyonőr rám nyitotta az ajtót. Megteheti ezt? Ugyanis valami ellenőrzési ponthoz ment, ahol én zuhanyoztam. Még bocsi sem hangzott el tőle.

Figyelt kérdés
Ez Dunaújvárosban a cempingben történt. Sokan mondják hogy rendszeresek a férfi vagyonőröktől, hogy bemennek a női zuhanyzókba, az ellenőrzési ponthoz. Na de miért pont oda tették ezt az ellenőrzési pontot? Vagy nem normális az, aki oda tette, vagy nem tudom.Miért nincsenek női vagyonőrök ahova a női zuhanyzóban nyugodtan bemehetne. Miért férfiakkal kell őriztetni a női zuhanyzókat? Azért nagyon drága egy ilyen faház bérlése, és még nyugodtan sem tud zuhanyozni egy nő, mert megzavarja a férfi vagyonőr. Milyen eljárás ez? Jó írásban jeleztük egy páran ezt az esetet, talán az illetékeseknek, akik ígéretük szerint kivizsgálnak minden írásos bejelentést. Ki a felelős ezért?Végre megnyugtató megoldás fog ezt követően, történni?
2022. máj. 18. 15:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
16%
Már azt hittem hogy férfi vagy, épp írni akartam, hogy a liberálisok szerint csak annyitt kellett volna tenned, hogy azt mondod, hogy nőnek tartod magad
2022. máj. 18. 15:31
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
Biztos alacsony a fizetés, és ez a természetbeni juttatásuk.
2022. máj. 18. 15:37
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Az hagyján.Engem a kórházban vizsgált egyszer a nőgyógyász, és a takarítónő kopogás nélkül berontott az ajtón.Hát ha ott ilyen megtörténik, akkor semmin ne legyél meglepődve.
2022. máj. 18. 15:47
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
ez tuti kamu.
2022. máj. 18. 16:34
 5/11 A kérdező kommentje:
4/4 Neked minden kamu? Miért írnák valótlanságot? Miben érzed azt, hogy kamu? Ez megtörtént eset ami bizonyítható!
2022. máj. 18. 16:39
 6/11 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom hogy az öltözőkbe, fürdőkbe próba fülkékbe csak azonos neműek mehetnek be. Vagy ezt rosszul tudom?
2022. máj. 18. 16:41
 7/11 anonim ***** válasza:
50%
Honnan tudod, hogy férfi volt az őr? Megkérdezted tőle? Nyilatkozott a nemét illetően?
2022. máj. 18. 18:21
 8/11 A kérdező kommentje:
Onnan hogy meggyőződet róla, ruházat nélkül jött ne! Na????
2022. máj. 19. 17:39
 9/11 anonim ***** válasza:

ÉJSZAKA volt. Nem normál, vendég időben.

A csekkponttól függetlenül, azért ellenőrzik a vizesblokkot, mert ott sok baleset történik.

2022. máj. 21. 15:22
 10/11 A kérdező kommentje:
Így van! Ez van megadva a munkaköri leírásukban, valamint hogy csak kizárólag férfi vagyonőröket alkalmaz ez a munkaadó. Sajnos a női vagyonőröknek felmond a cég, mert félnek éjszaka és elalszanak mondta a vagyonőr. De valóban ez a megoldás? Az nem probléma hogy egyedül látják el a vagyonőrök feladataikat? Mi van ha rosszul van, vagy támadás is érheti egy ilyen helyen? Ki a felelős akkor? Csak nem a vagyonőr, mert vállalta így a munkát? Nos mint írtam az esetet jeleztem vizsgálni fogják az illetékesek. Azért ez az egész kis történet felháborít.
2022. máj. 21. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!