Ha 3 rendőr bántalmazott a be ismerő vallomás ki csikarása érdekében mit tehetek ?
Bilincsben,súlytalan bcsnél,totál feleslegesen.
Testre kaptam jó néhányat. 1 ütött(járőr) 1 röhögött(járőr) 1 meg kérdezett(vizsgáló).
Amikor meglátom őket az utcán elborul az agyam totálra.
Nem a 2000-es évek elején vagyunk amikor ez trendi volt.
Az #1 válaszolóra, azaz ügyészasszonyra ne hallgass.
Fel kell jelenteni a rohadékukat a nyomozó főügyészség katonai tanácsán.
Minden ami bizonyíték össze kell szedni ellenük.
Fel is durrantom őket. Központi Nyomozó Ügyészségen BP-n fogom megtenni. Tanúk nincsenek,de talán másokkal már nem csinálják meg.
Az ilyen feljelentéseket komolyan veszik ,mert csak úgy hivatalos személyeket bűncselekménnyel nem lehet megvádolni hamisan.
Meséld már el, milyen "lopott cuccok" voltak nálad?
Néhány kínai cérnazokni, a környék összes biciklije, vagy egy ékszerüzlet teljes kirakata?
Csak érdekel.
"Az ilyen feljelentéseket komolyan veszik ,mert csak úgy hivatalos személyeket bűncselekménnyel nem lehet megvádolni hamisan."
Így van, komoly bizonyíték kell ehhez, hogy tényleg megtörtént, mert egyébként minden bűnöző ezt csinálná, hogy bevádolná a rendőröket bosszúból. Vagyis a szimpla állítás bizonyíték nélkül nem elegendő ilyenkor.
#14 flex,fúró,motorfűrész,fűkasza Piacozok és ezt a tételt is megvettem,de nem akartam pontosan megmondani kitől vettem. Az eladás körülményeire nem tértem ki.Ezért kaptam néhányat testre.
#15 Egy kamerafelvétel jó lenne valóban,de szerintem nem sok ilyen úgy indul.
Többieknek üzenem ,hogy a válaszukat kb le lehetne húzni a wc-n :-) Alá is támasztom : [link]
Két rendőr, B. Viktor és B. Csongor vitte el 2013 április elején kihallgatásra, egy motorfűrész ellopásával gyanúsították. A kihallgatáson a később elkészült orvos szakértői jelentés szerint a férfit szinte szó szerint agyonverték – halálát végül terjedelmes zsírszövet-roncsolódásból fakadó fulladás okozta –, bár a rosszulléte miatt hívott orvosnak először azt mondták, hogy dulakodás közben ráestek és beletérdeltek a hasába. Az eset után kényszervallatás és halált okozó testi sértés gyanújával előzetes letartóztatásba helyezték a két rendőrt, B. Viktort és B. Csongort.
Ez csak egy fűrész volt ,minden üggyel foglalkoznak ha rá érnek.Tapasztalatból mondom,de van amikor egy idő után a komoly ügyeket is megszüntetik.
Más lett a vád ,ezért kb mostanában szabadulnak.
2015.06.19. ítélet --->B. Viktor és B. Csongor első fokon 20 év fegyházat kapott, jogerősen azonban 12 és 10 évet. A Szegedi Ítélőtábla a két rendőrt végül minősített emberölés helyett halált okozó testi sértés miatt marasztalták el.
A két rendőr 2013 áprilisában verte agyon a lopás gyanúja miatt bevitt magyar férfit. Bara Józsefet egy ismerőse gyanúsította meg lopással Orgoványon. A rendőrök megbilincselve bevitték az őrsre, ahol bezárt ajtó mögött két órán át vallatták.A vádirat szerint a férfinak több ütés érte a mellkasát. A székkel is felborult, de ezután is ütötték és gumibotozták. Később rosszul lett, majd elvesztette eszméletét. Megpróbálták újraéleszteni, és mentőt is hívtak hozzá, de ez már nem járt sikerrel. A férfi többek között tüdőzúzódást, szegycsonttörést és sorozatos bordatöréseket szenvedett, halálát zsírembólia okozta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!