Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Csendháborításért ki lehet...

Csendháborításért ki lehet lakoltatni valakit a saját lakásából?

Figyelt kérdés

A párommal sajnos 2x-3x veszekedtünk mostanában hangosabban, nem akartam zavarni vele senkit de hát ez van mâr nem tudom visszacsinálni. A lakóövezetben ahol lakunk többnyire unatkozó nyugdíjasok laknak, és hallottam(direkt ordibálva beszéltek a lépcsőházban gondolom, hogy meghalljam) egy beszélgetést tegnap este, hogy ez mennyire felháborító amit csinálunk és össze kéne fogni és ki kell minket tenni innen, szemét dögök vagyunk stb.

Nem albérlők vagyunk hanem tulajdonosok, és gondolom ha van is valakinek problémája akkor előbb felszólítást kapok a rendőröktől, vagy pénzbírságot, de itt soha nem szólt még senki egy szót sem(ahhoz nincs bátorságuk) viszont már azt tervezgetik, hogy kiraknak minket. Úgy tudom saját lakásból nem lehet ugye?

2022. máj. 14. 12:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem rakhatnak. Ettől függetlenül, 2-3 hangos veszekedésért napközben senki nem jelent fel. AZ ,hogyha artikulálatlanul ordibáltok meg esetleg gyepáljátok is egymást éveken keresztül,nos azért sem rakhatnak ki (gondolom) de borzalmas hallgatni a szomszédoknak. Én 1,5 éve hallgatom ahogy a szomszéd jól szituált pár olyan szinten aljasodik le és ordibál mint a sakál minden nap,sokszor este is.. Néha tereptárgyak is repülnek / borulnak a hanghatásból ítélve.

Szóval a legjobb megoldás ha megtanultok viselkedni ember módjára.

2022. máj. 14. 22:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Esetleg tudom ajánlani a párterápiát, vagy ha agresszív stb. ideje a válásnak, nem kell megvárni, amig mindennapos és egyre durvább lesz a helyzet, míg konyhakés "állódik" beléd.
2022. máj. 14. 22:40
 13/13 anonim ***** válasza:

Én egy vándor madár vagyok,laktam már néhány helyen,panelokban,tömbházakban,mindenféle lakótelepeken.

Tapasztalataim szerint mindenhol van 1-2 hangos lakó,ez ellen nem lehet tenni semmit.

De inkább legyen hangoskodó,mint tudálékos vén asszony,aki mindenbe beleokoskodik,na az a legalja.

2022. máj. 20. 15:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!