Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha nem fizetném be a tartozásk...

Ha nem fizetném be a tartozáskövetelményt, mi lenne?

Figyelt kérdés

Voltam börtönbe a Hajdú-Bihar megyei bv. intézetben. Hónapokkal ezelőtt szabadultam. Előzetesben voltam. Jött egy levél tegnap de nem vtam otthon és így a levelet nem dobta be a postás a postaládába, értesìtőt hagyott a postás, hogy a postán lesz a levél, mától tudom kiváltani. Ma mentem a levélért. Részletes számla, hogy míg bent voltam a börtön finanszíroza a gyógyszerem. Most a levélre az van írva, hogy tartozáskövetelmény és van egy csekk is benne 15.589 forintról. A részletes számlán is ennyi összeg van.

Mi lenne, ha nem fizetném ki?

2022. máj. 6. 20:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Kéne egy "nem akarok fizetni annak, akinek jogosan járna" kategória.

Csak pár hónapja olvasok itt kérdéseket, de látom igény volna rá.

2022. máj. 6. 20:33
 2/5 A kérdező kommentje:

Képesek a börtönből nekem levelet küldeni.

Örülök, h szabadultam, nem felháborító, h még levelet meg csekket küldenek?

2022. máj. 6. 20:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Semmi.

Én kb 80.000 HTK-t kaptam, és nagy ívben lexartam. Semmi nem történt.

2022. máj. 6. 20:34
 4/5 A kérdező kommentje:
A kaját is ingyen adták, a gyógyszert is számítsák ingyen akkor.
2022. máj. 6. 20:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Kötelesek ingyen adni, hacsak előtte nem íratnak alá egy kötelezettség-vállalási nyilatkozatot.

Persze ez egy vicc.

A gyógyszert orvos írta fel, pereljék azt, vagy az államot aki kötelezi őket a gyógyszer átadására.

Nyazsgem nekik.

2022. máj. 6. 20:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!