Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Voltál már börtönben? Milyen...

Voltál már börtönben? Milyen volt?

Figyelt kérdés
2022. máj. 5. 18:09
A kérdező szavazást indított:
voltam
még nem voltam de szeretnék
még nem voltam és nem is szeretnék
31 szavazat
 1/8 mindentudó99 ***** válasza:
84%
Voltam. Nem tetszett
2022. máj. 5. 18:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kicsit kifejtősebb beszámolókat vár. :)
2022. máj. 5. 18:32
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Ha jót akarsz megkeresed a legvastagabb nyakú g3cit, és megerőszakolod. Ezután mindenki tisztelni fog.
2022. máj. 5. 18:37
 4/8 anonim ***** válasza:
59%
:)
2022. máj. 5. 18:52
 5/8 anonim ***** válasza:
93%
Voltam egyszer letartóztatásban a Debreceni bv. intézetben. 8 és fél hónapot. Mivel beteg vagyok, magyar, és visszahúzódó, amikor odakerültem nagyon el voltam keseredve, mert már amikor a rendőrök a bv. udvarán kísértek be az épületbe, az 1 emeleten már üdvözöltek a "tesók", hogy háháhá, új rab jött, fütyültek és mondták, hogy "szevasz öcsém", mindezt röhögve. Be voltam xarva rendesen. Mivel én nem vagány vagyok, hanem egy visszahúzódó és magyar, ezért engem már első nap megvertek volna, meg megerőszakoltak volna, biztos elvették volna a kajám is. Befogadás után orvosi vizsgálat volt, majd a reintegrációs ún. nevelőhöz kellett mennem, ott észre vette, hogy baj van. Mondtam, hogy félek, mert engem meg fognak verni meg meg fognak erőszakolni, én egy visszahúzódó ember vagyok és gyógyszert is szedek. A reintegrációs nő azt mondta, hogy nyugodjak meg, hívta a pszichológust és megbeszélték, hogy nem tesznek közösségbe. Egy fős zárkába kerültem, végig ott voltam. Ìgy nem bántott senki. Az őrök is megkedveltek, mert velem nem volt gond. Az udvaron sétán volt, hogy a "tesó" kérdezte, hogy "Tesó...,míír vagy bent???" Mondtam lopás miatt. Azt mondta, hogy nem igaz tesó, te nem lopás miatt vagy bent, te pedofil vagy és az öklével karatézott felém. Az őr észrevette és rászólt, hogy "Kolompár úr", ne sanyargassa a másikat. Erre az felelte, hogy "Csak játszok őrmester úr." A zárka nyáron is forró volt, télen pedig azért, mert annyira fűtöttek, hogy forró volt a radiátor, hozzá se lehetett nyúlni, ha kinyitottam az ablakot és benézett az őr, mondta, hogy csuklyam be, mert fűtés van. Összességébe jó is meg rossz is. Kaja elfogadható volt. De a legjobb otthon.
2022. máj. 5. 19:26
 6/8 anonim ***** válasza:
26%
Hát levike a jogerő után nem jár majd külön zárka
2022. máj. 5. 20:43
 7/8 anonim válasza:
100%
Nekem igenis tetszett 5-ös válasza, hogy felvállalta, elmondta, elmesélte... Ő biztos, hogy tanult belőle, és ha csak egy ember lesz, aki elolvassa és tanul belőle, akkor már megérte. Szóval elismerésem neki. Több ilyenre lenne szükség.
2022. máj. 11. 10:12
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Levike meg a megbánás? Hehh
2022. máj. 11. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!