Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kaptam egy felszólítást, hogy...

Kaptam egy felszólítást, hogy fizessek. Mit tudok tenni? Mert nem akarok fizetni (komoly összegről van szó)

Figyelt kérdés

Egy a magyar államhoz tartozó intézmény küldött fizetési felszólítást.

Mit tudok tenni, ha nem akarok(bírok) fizetni?

2022. máj. 4. 20:55
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:

Pont most egy hete volt egy furcsa álmom. Azt álmodtam, hogy valamilyen dzsungelben vagyok és körözött az Interpol, emiatt bujkálnom kellett. Valamilyen brazilokkal vagy portugálokkal beszélgettem és nem léphettem be valahova mert ott várt már volna az Interpol (majd a magyar hatóságok kegyetlen karmai közé). Emiatt ott valahol a brazil dzsungelben kellett maradnom állandóan rettegve. Fel is keltem valamikor hajnalban és nagyon megnyugodtam, hogy nem vagyok most egy dzsungelben. De azért leellenőriztem az Interpol körözési listáját, megnéztem rajta vagyok-e véletlen, de nyugodtan láttam, hogy nem köröz jelenleg az Interpol.

Tehát ameddig nem köröz az Interpol addig végül is nem kell félnem, nem?

2022. máj. 29. 20:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!