A gyámügy egy vicc miatt úgy tudja hogy öngyilkos akarok lenni, hogy tudom ezt helyre hozni ?
A gyámügy egy vicc miatt úgy tudja hogy öngyilkos akarok lenni, ez úgy ma derült ki nekem is, nem szeretnék se a szüleimnek se magamnak problémát, valaki el tudja magyarázni mi a menete ennek az eljárásnak és hogy hol tudnám tisztázni hogy ez nem teljesen valós dolog ? 17/f
Mi a menete ennek az egésznek ?
Hogy vagy kinek tudom elmondani hogy ez félreértés ?
Öh, hogy nézett ki ez a vicc?:D
Jár valamiféle gyámügyes ellenőr hozzátok?
Vagy esetleg pszichológussal szoktál / fogsz találkozni?
Ugye az a gond, hogy ha az a benyomásuk, hogy szuicid hajlamod van, akkor utána ha elkezded szóban bizonygatni, hogy de nincs, akkor az nem egészen hihető. Persze a "vicc" körülményeitől is függ meg hogy mennyire tudod kimagyarázni a helyzetet. De alapvetően én se hinnék egy ilyen utólagos magyarázkodásnak. Viszont egy pszichológus ki tudja deríteni mi az igazság.
Járok pszichológus-hoz és nem is nagyon magyarázkodtam hanem inkább körbe írtam a történetet/viccet/félre értest, nevezzük bárhogy, hogy hogy is sikerült idáig eljutni, kb annyi az egész hogy valaki túl komolyan vette és ahhh nem akarok ebből bajt.
Lényeg annyi hogy el kell menni egy vizsgálatra ahol erről fognak kérdezni pszichiáter előtt, vagy mi
Hú, 6os, neked ilyen régi sérelmeid vannak a kérdező felé?:D
Vagy csak 3 mondat alapján leszólsz egy idegent?
Kérdező, ha behívtak vizsgálatra, az jó, akkor ott bizonyíthatod, hogy semmi bajod, és tisztázhatod a félreértést. :)
Ők is csak emberek, nomeg fölöslegesen nem is akarják terhelni a rendszert még egy ember ellátásával, ha nem szükséges. Gondolj erre, fukar gyökér mind:D
De amúgy konkrétan mi volt ez a félreértés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!