Sért valamilyen törvényt, jogszabályt ha Magyarországon valahol külföldinek tettetem magam?
Figyelt kérdés
Tehát például ha hozzám szólnak Pesten az utcán akkor angolul válaszolok, vagy angolul kérek útbaigazítást, ilyesmi. Csak azért kérdezem mert többször tapasztaltam már hogy pl. a hotelben ha nekiállok fotózni akkor kizavarnak, de ha angolul válaszolok akkor meg békén hagynak mert azt hiszik turista vagyok.
Szóval ha angolul beszélek és ezzel megtévesztek embereket, azzal sértek valami jogot vagy nem?
2022. máj. 4. 15:07
11/11 anonim válasza:
Nem tudom, gondolom az tetszik nekik benne, hogy nem látják viszont a pasit soha.
Passz.
De tény, hogy hallani erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!